Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar sakin bunlara kanip almayin. Ben aldim. Cok pismanim. Cok acitiyor. Acitmadigi yalan. Burada yazan arkadaslar satis temsilcisi ve cogu yeni uye. Isleri insanlari kandirmak. Ben de onlara inandim. Yaziklar olsun. Philipsi de aradim acimasi normal diyor utanmadan. Almadan 0 850 222 7 445 ten philipsi sikayetci gibi arayin da sizi bi azarlasinlar. Lazer makinesi aciycak tabi diye. Uyusturucu krem surup yapicam. E bu da masraf. Bari uyusturucu kren surup lazer yaptirsaydim da kurtylsaydim. Ben kandim siz kanmayin.
Merhaba arkadaslar, urunu ben alip denedim hatta deneyimlerimi blogumda resimli olarak duzenli bir sekilde yayinliyorum. Genel olarak ben urunden memnunum, tavsiye ederim. Sorulariniz olursa seve seve yanitlarim.
Kökleri kalın olduğundan acitiyor bence . yeni uyeyim ama satis temsilcisifalandegilim ürünü dun media markttan 1299 tlye aldim ilk deneme mi bugün yapicam aciyacagini umuyorum çünkü sürekli jilet vuran biriyim kökler ne kadar kalbin ve tüyler ne kadar siyah sa acir youtube da londradabirturkkizi var onun videosunu özledim epey bi arastirma yaparak aldim ablam belcikada yasiyor ve o da orada arastirdi anlamda çenesi erkek çenesi gibi ben fayda sini görürse o da alicak kötüleyen insanlarin bunu düzensiz yaptigini düşünüyorum. İs arkadaş im da aldi ve özellikle genital bölgede en çok etki gördüğü yer olduğunu söyledi. Zaten sürekli ağda yapan bi insanin etki süresiyle jilet vuran insanin aldiği etki farklidir diye düşünüyorum. Lazer epilasyon merkezleri dahi kesin garanti vermez biz iki bayan kardeşiz maliyet o yüzden gayet iyi