- 16 Temmuz 2013
- 443
- 259
-
- Konu Sahibi EndlessHappiness
Ne zamandır kullanıyosun canım benim daha ilk seansım. Salı günü ikinci seansımı yapıcam. Banyoda sert sert keselesen belki dökülme başlar, ben eldiven şeklinde tedi de satılan keseyle yapıyorum çok etkili. Beraber düzenli kullanalım sonuçları buraya yazalım ben alırken çok araştırmıştım alcaklara fikir olur.Canım bende kullanıyorum azalma oldu geç çıkmaya başladı ama benim dökülmüyorlar nasıl anlatayım tıraşla alıyorum lazer yapıyorum minik minik diken gibi kakıyor uzamıyorda.Ama ben düzenli kullanamadım pek şimdi başladım düzenli kullanmaya bakalım sonuç ne olacak
merhaba başka bir konuya yazdım biraz önce başlığı görünce buraya da yazayım dedim
4 yıldır lumea kullanıyorum tüylerim siyah ve sertti ağda ile bile batık oluyordu haftasına kaşıntı başlıyordu ömür boyu böylemi olacak diye üzülüyor tüysüz bayanlara imreniyordum şimdi o kadar rahatım ki ayda ya da iki ayda bir onuda üşendiğimden üstün körü yapıyorum.Tamamen bitmedi tabi ki birkaç ay yapmadığımda çıkıyor ama hem seyreltti hemde inceltti çıktığında bile rahatsız olmuyorum
Yaa çok sevindim gerçekten inşallah bizde alırız böyle güzel sonuçlar çok mutlu oldum
inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız 1 haftada erken olur yaptıktan 10 gün sonra ancak dökülüyor dökülme olduktan sonra kalanlara tekrar yap yani en erken 2 haftada bir yapmalısın benceAyyy inşallah Canım darısı bize ben haftada bir uygulasam çok mu sık olur acaba
Ayyy inşallah Canım darısı bize ben haftada bir uygulasam çok mu sık olur acaba