birkaç aydır philips lümea adına internette ne varsa okudum. kimi derki berbat tüy çıkmayn yerlerde tüy çıktı kimi der ki huzurun diğer adı. yemişim sizin çelişkili yorumlarınızı dedim aldım bir tane. yaklaşık üç hafta oldu ürünü alalı. yalnız şunu belirtmeliyim ki ben bu ürünü kol ve yüz bölgemde kullanmak için aldım. yüzümdeki ayva tüyleri beni oldukça rahatsız ediyordu. tenim beyaz tüylerim siyah olduğu için kol tüyleri de bir o kadar batmaya başlamıştı. hiç acımadım yüzümde ve hatta bıyık bölgemde jilet kullandım. ve tabi kollarımdada. aradan üç hafta geçti -ki benim tüylerim ağdayla alsam dahi bir hafta olmadan çıkmaya başlarlardı- yüz bölgemde birkaç tüy çıktı. kollarımdakiler tam olarak olmasa da çıktılar fakat renkleri açılmış şekilde. yani cansızlaşmışlar. philips e puanım on üzerinden on. bacakta kullanmak için almayı düşünenler biraz zorlanabilirler. zira atış başlığı küçük. hem çok yorulurlar hem de atış sayısı kısa zamanda biter. bir de tüylerin bitmesi gibi bir derdim kalmadı. geçen gün çenemde birkaç tüy gördüm jiletle alıp lümeayla bir atış yaptım; hooop üç hafta sonraya kadar kafam rahat.
Ben de aleti almadan önce çok araştırmıştım, sonra gaza gelip aldım. Koltuk altım, kollarım ve alt bacak bölgemde gerçekten etkili oldu ancak bıyık, üst bacak ve özel bölgemde aynı etkiyi hissedemedim. Gerçi üst bacak bölgemde çok düzenli kullandığım söylenemez pek. Düşünenler varsa tavsiye ederim.