- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
Teşekkür ederim yorumunuz icin :)Bence philips daha iyi görümcem remington aldı çok acıyor diye kullanamıyor ben düzenli olarak kullandım ama bu aralar yaklaşık 2 aydır hiç yapamadım ama tek tük çıktı çoğalma yada sert çıkma gibi bir sorun yaşamadım ben gayet memnunum
Ben de alicam ama turkce kullanma kavuzu yok diyorlar dogru mu??? Bir de fiyati ne kadar acaba?
cok tsk cvp icin.agda kismini pek anlamafm,tuyler tamamen bitmiyor mu???? Bir de isik atisi sinirsiz degilms fogru mu???Benimkinde var türkçe pilips lumia 2007 modeli nerdeyse 1 sene oldu ben alalı 1500dü aldığımda şuan nette 999a var düşünürsen çok iyi ben tavsiye ederim ağda yapmak istersen çok ince çıktığı için kullanmadan öncekine göre daha az acı veriyor bi kaç kullanımdan sonra ağda da acı duymuyorsun
Arkadaslar bende dün Philips lumea 2007 aldim, bugün ilk kez bütün bacağıma jiletledikten sonra kullandim bir dahaki 2 hafta sonra uygulanmaliymis peki bu 2 hafta icinde çıkan tuyleri yine jiletle mi almaliyiz ve uygulamadan sonra jiletle aldigim gibi yine tüyler yani uygulamada hemen tüylerden kurtulmadim ağda gibi veya epilasyon merkezlerindeki gibi bi tüysüzlük durumi olmadi bu durum böyle mi olmalı
cok tsk cvp icin.agda kismini pek anlamafm,tuyler tamamen bitmiyor mu???? Bir de isik atisi sinirsiz degilms fogru mu???
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum braunla philips arasinda kaldim philipsin sarjli olmasi korkutuyo sarji ne kadr sure gidiyor acaba kullananlar yardi.mci olabilirmi
Bende almayı düşünüyorum Philips hangi modeli daha iyi sizceEn kötü kısmı şarjı çok çabuk bitiyor. Bütün vücudu kesintisiz yapamıyorsun mutlaka bacakları yaptıktan sonra bitiyor. Şarj sorun philips lumia da
Bende almayı düşünüyorum Philips hangi modeli daha iyi sizce
Bi de vücuda bir zararı varmı hamileler de kullanabiliyor mu , hamile değilim henüz ama inşallah olurum yakında
Yardımcı olurmuşsunuz lütfen
Anladım Can'ım teşekkürler bekliyim o Zaman biraz dahaHamileler hiçbir lazeri kullanamıyor eğer yakın zamanda hamile kalmayı düşünüyorsan bekle çünkü hamilelik sırasındaki hormon değişikliği nedeniyle yaptıkların boşa gidecek hem beklemek senin faydana yeni modeller çıkar daha gelişmişi hem de şuanki istediğin bir modelin fiyatı ileride alacağında dahaucuz olur ben 1500 aldım 5 6 ay sonra 999 düştü biraz bekle bence
goguste kesinlikle kullanilmasin yaziyoBende lumea almayı düşünüyorum. Göbek ve Göğüs Bölgesi'ne uygulanabiliyor mu? Bilgisi olan var mı acaba?
Mrb bn aldım ve çok memnunum gerçekten de tüyleri uç ay içinde azda olsa farkli bölgeler de azalma oluyor .1.300 almıştımepilasyonu arkadaslar epilatör sanıyor. philips lazer epilasyonu bende gördüm ama kullanıcı yorumlarına baktım bir şey bulamadım. konu açtığın iyi olmuş ama görüyorum ki burda da kullanan yok. sanırım yeni çıktığından.. konu sahibi arkadasım alırsan mutlaka yaz..
İki başlık var lumea yada bn göbek yapıyor um bir kere de hassa. Başlık ile denme amaçlı göğsümü yaptım açıkçası korktum yapmadım ama bi zarr olmadı banagoguste kesinlikle kullanilmasin yaziyo
Jielt yaptıktan bi sonra ki gunMerhaba arkadaslar
Araniza yeni katildim %) 4 gun onc.lumea.aldim ve killarimi jiletle kestim suanda 1 yada 2 milimetre uzunlugundalar lazer epilasyon yapmak icin killarin nekdr uun olmasi gerekio jilet yapar yapmazmi lazer uygulamaliyim bide lazer uyguladiktan.sonra kil tekrar uzayip jilet yapip oylemi lazer uygulamaliyim deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.simdiden tesekkurler
Ben önce ağda ile aldım bu hafta belemedik sonra lazer yaptım öyle daha iyiJielt yaptıktan bi sonra ki gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?