Merhaba philips epilasyon aleti çikarmiş yeni alıp kullanan varmi fiyatıda 1000 tl düşündüğünde bna mantıklı geldi kullanan tavsiye eden var mi bn almayı düşünüyorum dışarda epilasyon fıyatları iyi muhitlerde yüksek kampanyali yerler arastırdım hep makinalar eski yardımcı olursaniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba philips kulanıyorum bende 1 yıl önce almışdım eski model artık yanide senin alacağın nasıl bir makinede 1000 tl fiyatı var şimdi duş altında olanları var en pahalısı 400 tl bende yeni almayı düşünüyorum bakıyorumda braun falan 400 e senin bahsettiğinin ne özellikleri var
Canım philips tede ampül değiştirebiliyosun ama remington kadar kısa aralıklarla değiştirilmiyor diye biliyorum yani ampülün ömrü philipste daha uzun bende alıcam cok olumlu yorumlar okudum ama marka konusunda kararsızımarkadaslar ben dun arastırak için magazaya gıttım.. phılıps ın lazer epılasyon cıhazı c2006/11 65.000 ampulluk maksımum 4 kişinın tuylerını yok edebılme omrune sahıp..ama daha verım alabılecegınız bır urun soylıyım..remıngtonun en son cıkan modeli ıpl6000f daha etkılı ve kullanan arkadaslarım var.ayrıca soylede bır artısı var bu urunde alpum degısıklıgı senelerını alacaktır.ampulun bedelı 39.99 tl... phılıps te ampul degıstırmek gıbı bır durumunz yok malesef tuyler bıttıgınde kı bıtırebılırse cöpe atmanız gerekecek....
buradaki yorumları okuyun isterseniz fikir verebilir.Merhaba philips epilasyon aleti çikarmiş yeni alıp kullanan varmi fiyatıda 1000 tl düşündüğünde bna mantıklı geldi kullanan tavsiye eden var mi bn almayı düşünüyorum dışarda epilasyon fıyatları iyi muhitlerde yüksek kampanyali yerler arastırdım hep makinalar eski yardımcı olursaniz sevinirim
Merhaba philips epilasyon aleti çikarmiş yeni alıp kullanan varmi fiyatıda 1000 tl düşündüğünde bna mantıklı geldi kullanan tavsiye eden var mi bn almayı düşünüyorum dışarda epilasyon fıyatları iyi muhitlerde yüksek kampanyali yerler arastırdım hep makinalar eski yardımcı olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?