• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips hakkında bilgisi olan?

philips 6578 mi yoksa 6540 mı hangisi daha iyi. Kullanan bayanlar yorumlarınızi bekliyorum

aynı şeyi düşünüyoruz.. burda bir arkadaş yardımcı oldu 6578 kullanmış çok iyi diyor. zaten araç gereçlerinden ve hem kablolu hem kablosuz kullanımından belli .. ben de 6578 de karar kılmışken traş başlığını ne derece kullanabiliceğime karar veremedim .. mini epilatörle genital bölgeyi aldığını söyledi ama 6540 ın mini epilatörü aynı işlevi görür mü bilmem .. eğer gerçekten alınabilirse 6540 alıcam ben de ama araştıyorum hala :)

aynı şeyi düşünüyoruz.. burda bir arkadaş yardımcı oldu 6578 kullanmış çok iyi diyor. zaten araç gereçlerinden ve hem kablolu hem kablosuz kullanımından belli .. ben de 6578 de karar kılmışken traş başlığını ne derece kullanabiliceğime karar veremedim .. mini epilatörle genital bölgeyi aldığını söyledi ama 6540 ın mini epilatörü aynı işlevi görür mü bilmem .. eğer gerçekten alınabilirse 6540 alıcam ben de ama araştıyorum hala :)

6540 sadece fişli o yüzden sevmedim

philips 6578 aldım ve iyi ki almışım dedim ..hem şarzlı hem kablolu olması çok işime yaradı ve ısıklı olması .. ne önemi var ki diyordum ama kullnınca küçük tüyleri hiç görmediğimi farkettim yani şimdi daha netler.. ve eski 10 küsür yıllık philipsime göre daha az acıtıyo mini epilatörde öyle ve bir de traş başlığı.. galiba jiletten bir farkı yok ama daha güvenli ve sanki o kadar sert çıkarmıyor kaşıntı olmadı.

Back