• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler phılıps düzleştiriciyle harika bukleler

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben phılıps 4638 düzleştirici ve ince bir kalemle saçlarımı maşa yaptım ve sonuç harika oldu üsttelik uzun süre saçlarımda kaldı aslın daha fazla kalabilirdi aslında daha fazla kalabilridi ancak akşam yatmadan önce yüzümü yıkarken yanlarada sıçlamıştı bu yüzden dalgalı kalmıştı sabah kalktıgımda dalgası hala duruyordu =)

gelelim yapışıma kaleme saçlarımı maşa sararmış gibi sardım sonra düzleştiriciyle üzerinden geçtim yirmi - otuz saniye kadar beklettim

kizlaar ben çok merak ettim resimde koyar mısın?
bi yandan kalemi tutup bi yandan da düzleştiriciyi tutarken elim yanmasın arada

Ben saçlarımın son kısımlarını yapmamıştım elimin yanmasından korktugum için ama son kıısmlarını yaptıgım buklelerde oldu dikkatsizliğimden hafif deydi ama elimi yakmadı bir izide olmadı ( kırmısılaşma , morarma gibi ) Resim koyacağımda bu yazı çıkıyor =)

Lin verebilmek veya resim ekleyebilmek icin mesaj sayinizin en az 100 olmasi gerekiyor. Su andaki mesaj sayiniz 50 .

Lufen mesajinizdaki link veya resmi kaldirarak tekrar deneyin.

$Resim 181.jpg İlk denememdi daha fazla ugraşılırsa daha belirgin bukleler yapılabilir

Back