• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

phılıps blender seti kullanan varmı ?

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.199
345
363
Philips-HR-1372-Blender-Seti__22186406_0.jpg

bu seti kullanan varmı?
almayı düşünüyorum önce bir araştırayım dedim tavsiye edermisiniz ?

eveeet ben de bunu kafama koydum...kullanan yorumu da okursam tam olacak:>

Son düzenleme:
yengem aldı bundan canım çok memnun normalde ben braun istiyodum ama birebirde denediğim için fikrim değişti gibi artık bundanda alabilirim çokta hoş duruyo gerçekten

ben bunun çırpma teli olmayan modelini aldım. henüz kullanmadım. ama etraftan philipsle ilgili çok iyi şeyler duydum.. bence al...

kızlar ben bu seri değil ama krem rengi olan seriyi aldım çok kullanışlı kayınvalidemde kullanıyor ve philips gerçekten çok ii ve doğru karar

bende kullanıyorum bunun aynısı ama çırpma teli olmayanını çok memnunum çok güçlü soğanı falan bi kerede doğruyo tavsiye ederim

Ben de çırpma teli olmayanını aldım.
Mikseri ayrı olarak yine philipsten aldım.
Çok şık blender çok da kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim.

philips in çok güzel ama king - sinbo ve arzumun modelleride güzel hepsinden kullanan tanıdığım var :D ve memnunlar çırğıcının ve blenderın ucunun metal olması önemli plastik olanalrda sorun oluor

bende bunun cırpma telı olmayanını almayı dusunuorum sende öle alabilirsin bu cırpma tellerı kullanıslı olmuormus

Bebeğim doğduğu zaman blender aldım önce king ve sinbo asla işe yaramıyorlar birinin plastiği kırıldı diğerinin parçalaması işe yaramıyordu sonunda ucuz alacak kadar zengin değilim diyen kişi haklı çıktı philips aldım çok çok memnunum ama ucu plastikliyi değil diğerini seçmeni tavsiye ederim

Benimde aynısından var tüm araçlarıyla çok beğenerek almıştım,
henüz kullanmak nasip olmadı ama boshayallersmile

phlipslerin kapagı yıkanmıyor die yorumlar okudum nette. bende bundan alacaktım ama tereddüte düştüm duyan ya da kullananlardan biri acıklarsa sevıncem valla ...

arkadaşım kullanıyor 1 yıldır bu seriyi hem de çok sık kullanıyor ve çok memnun
kapaklarını yıkamada da bir problem yaşamıyor diye biliyorum

acaba ıcınde yıkanmaz yazıor bız yıkıor olabılır mıyız. bızde sınbo var. ıcınde yanı kullanma klavuzunda yıkanmaz yazıor bız yıkıorus mesela :) bırsey olmadı ama phlıps ıcın o kdr para verıpte rıske atmam yanı.

Back