• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı Ütüler Philips Azur ' un hangi modelini kullanıyorsunuz?

Kızlar çoğunuz philips azur ütü kullanıyordur,lütfen memnunsanız modelini yazın çok ihtiyacım var ütüye,eskisi bozuldu,tecrübelere dayanarak alıcam,sokağa atcak param yok.

ben varım dualarında olmak isteyen :))

benimki azur ionik. koduna baktım gc4870miş.
yakın zamanda aldım. çok çok memnunum. önceki ütüyle boşuna uğraşıyomuşum.
buharı o kadar güçlü kki çift katları bile hemen düzeltiyor.
ayrıca kızımın bakıcısı da çok beğendi. kendi kızı evlenecek yakında,çeyizine almaya karar verdi.
gönül rahatlığıyla alabilirsin canım.

gc 4850 -4860 veya 4870 bütçene hangisi uyarsa onu al tatlım ama bu üçü seni kesinlikle pişman etmez. Eğer aldıysanda ütü ısınmadan suyunu koyma ve işin bitince içinde su bırakma. ısınmadan suyunu koyarsan ssu akıtabilir ve içinde su burakırsan kireç oluyor BİLGİNİZE:)

bende tam aynı baslıkta konu acmaya karar vermiştimki zaten acıldıgını gördüm.. ama gördüğüm kadarıyla cok fazla cevap gelmedi. bende simdi azur almaya karar verdim ama hangi modelini alacagımı bilemiyorum.. sen aldıysan hangi modelini aldın ve memnun musun arkadaşım???

Sevgili kk üyeleri sizleri çok seviyorum.İnanın bunu kalpten söylüyorum .Bende ütü alacaktım ve kafayı yemek üzereyken melekler gibi imdadıma yetiştiniz.Çok yaşayın emi...:3:

Philips azur serisinin ütüsünü almaya karar verdim. Fakat o kadar çok modeli var ki kararsız kaldım. 4850-4860-4870 en çok tavsiye edilenler olmuş. 4845/15 ve 4845/22 nasıl? Bir de 44 lü ve 49 lu modeller var. Bunların hepsi azur. Tavsiyeniz hangisi olur?

ben en son modelini kullanıyorum hiç tavsiye etmem buhar kısmına kaynar su koyduğum halde kıreçleme yaptı ütülerken krec veriyo 250 ye alıp daha 1 sene kullanmadığım ütü tefal dan caymayın arkadaşımm ben pişmanım he memnun olanlar var. ben hiç değilim.burda binbir övgüyle almıştım benide biri uyardı ama dinlemedim. gerçekten memnun kalmadım.ablamın 2 yıllık tefali benim azurdan kat kat iyi ütüleme gücü evet çok iyi ama kreçleme vss oluyo

Son düzenleme:
PHİLİPS İN EN İYİ ÜTÜLERİNDEN BİRİ GC 4870/22 MODELİ GERÇEKTEN KAZANLI ÜTÜLERİ KADAR ŞOK BUHAR GÜCÜ VAR.
İyonik Derin Buhar Özellikli olduğundan kumaşların üstünde kayıyor resmen. Zor kırışıklıklar sanıyede düzeliyor.
Ben şık tasarımına vuruldum aldım çok memnunum siyahlarım parlamıyor arTIK:32:

philips azurun yeni modellerini tavsiye etmiyorum arkadaşlar ben yıllardır maşaallah sübhanallah tebarekeallah philips azur PRECISE 4320 Kullanıyorum geyet memnunum ama yeni modelleri çok kötüymüş kendi sitesindeki yorumlardanda görebilirsiniz alacaklar varsa benim kullandıgım seriyi tavsiye ederim eski model ama performans mükemmel

philips azur gc4870/22 kullanıyorum tüm eşyalarımı alırken çok araştırdım bunuda çok araştırdım aldım memnunum ben tavsiye ederim.

Tavsiyeler üzerine Çeyizimë bundan aldım henüz kullanmadim inşallah güzeldir :)

Eklentiler

• 20150308_134907.webp
    20150308_134907.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 760
4850-4860-4870
kızlar bunlardan hangisi en son çıkan oluyor
bana 4870 önerdiler fakat onda bir de " / " işaretiyle 2 ya da 22 yazıyor yani. 4870/22 yazıyor. acaba 4870 in başka türleride mi var.

fiyatlar ne kadar aşağı yukarı ben 299 tl ye bir mağazada buldum. acaba daha uyguna bulur muyum bilemedim. internetten almak istemiyorum.

Back
X