• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Philips Avent SCF663/27 260ml biberon arıyorum

suute

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
85
5
298
İzmir
Avent'in 260 ml lik sarımsı renkteki PES biberonlarından elinde birkaç adet olup da satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir

Avent'in 260 ml lik sarımsı renkteki PES biberonlarından elinde birkaç adet olup da satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir

bundan mı bahsediyorsunuz :) ben set ve ısıtıcısıyla almıştım tabi biberonların hepsini kullanmak mümkün değil:) elimde 2 tane temiz sıfır mevcuttur. düşünürseniz görüşelim. ii günler $DSC03191.jpg

bundan mı bahsediyorsunuz :) ben set ve ısıtıcısıyla almıştım tabi biberonların hepsini kullanmak mümkün değil:) elimde 2 tane temiz sıfır mevcuttur. düşünürseniz görüşelim. ii günlerEki Görüntüle 867457

Aslında model olarak aynı ama rengi farklı biraz. Keşke elinizdekiler uysaydı. Teşekkür ederim çok. Benim aradığımı sanırım Philips piyasadan çekmiş ne yazıkki hiçbir yerde bulamıyorum. Sıfırını satan olursa sevinirim ama ikinci el de olursa yeni emzik alıp kullanıcam artık. Aradığımın rengi şöyle:
$SCF663-27.jpg

Back