Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElPhilips Avent SCF663/27 260ml biberon arıyorum
bundan mı bahsediyorsunuz :) ben set ve ısıtıcısıyla almıştım tabi biberonların hepsini kullanmak mümkün değil:) elimde 2 tane temiz sıfır mevcuttur. düşünürseniz görüşelim. ii günler
bundan mı bahsediyorsunuz :) ben set ve ısıtıcısıyla almıştım tabi biberonların hepsini kullanmak mümkün değil:) elimde 2 tane temiz sıfır mevcuttur. düşünürseniz görüşelim. ii günlerEki Görüntüle 867457
Aslında model olarak aynı ama rengi farklı biraz. Keşke elinizdekiler uysaydı. Teşekkür ederim çok. Benim aradığımı sanırım Philips piyasadan çekmiş ne yazıkki hiçbir yerde bulamıyorum. Sıfırını satan olursa sevinirim ama ikinci el de olursa yeni emzik alıp kullanıcam artık. Aradığımın rengi şöyle:
bundan mı bahsediyorsunuz :) ben set ve ısıtıcısıyla almıştım tabi biberonların hepsini kullanmak mümkün değil:) elimde 2 tane temiz sıfır mevcuttur. düşünürseniz görüşelim. ii günlerEki Görüntüle 867457