Bebek İkinci El Philips avent scf332/1 natural pompa satılık

JodiLyn

Lyn
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
753
37
123
Konya
Eski philips pompanın eskidiğini ve süt sağmadığını düşündüm philipsin yeni modelini aldım fakat buda sağmayınca anladımki sütüm bitmiş ;( o yüzden 3 gün önce aldığım toplam 5-6 defa kullandığım garantili herşeyi tastamam bu pompayı satıyorum 300 'e almıştım 240'a bırakıcam kargoyuda karşılıcam .

Eklentiler

• image.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 63
birkaç gün önce ben de bu pompadan satın aldım sıfır ve kargo dahil 208 tl ye aynen dediğiniz gibi ben de süt çıkartamadım sorun ben de mi pompada mı bilemedim siz baya pahalıya almışsınız belki o yüzden 240 tl demişsiniz ama ikinci el olarak gececek bi ürün için biraz yüksek bir fiyat tabi yine de siz bilirsiniz yanlış anlamayın lütfen beni

Bi önceki modeli falan olmasın sizin aldığınız çünkü nette falanda baktım bu fiyat vardı.bende sorun pompada sandım bitane daha aldım ama sonuç hüsran hatta eski pompamıda burdan bi bayandan almıştım memnun kaldım 6-7 ay kullanmıştım.

Görsel aynı ama ürün kodu Avent Scf332-01 olarak geçiyor benimki. sormayın ya benim de sonum hüsran daha önce ikinci el ameda almıştım bozuk çıktı ve çok canımı acıtmıştı bu sefer avent olsun dedim canı acıtmıyor ama hiç çekiş gücü yok hatta burada günlerce iyi mi kötü mü sorup öyle almıştım ama pişman oldum şimdi yine bakıyorum neyse inşallah hayırlı bir satış yaparsınız da alanın da işine yarar

Ben philipsten başka kullanmadığım için memnun kalmıştım bakalım hayırısı alacak olan olursa fiyatı çekerim artık baya zarara girmiş olduk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…