Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElPhilips Avent SCF 312/60 BPA PP Elektronik Göğüs Pompası+Avent Via süt saklama kaplar
Şubat ayında aldığım göğüs pompası ve 10 adet süt saklama kabı satılıktır.Bebeğim emmeye başladığı için sayılı kez kullanılmıştır.Kaplarda kullanılmayan vardır.Hepsi sterilize edilmiştir.Faturası mevcuttur.Fiyat ikisi için 135 tldir..
iyi geceler ben forumdan başka bir üyeden avent süt sağma aleti almıştım benden gören alt komşumun kızı da sordu nerden aldın bana da bakıverirmisin diye. ben de olur dedim. sadece avent süt sağma makinesi için fiyat nedir. biberonu yedek parçaları var mı
nerdesınız... ankaradaysanız fiyatda da indirim yaparsanız hemen elden alabilriiz çok acil ihtiyacımız var.... ssbkbs@hotmail.com adresinden ulaşırsanız çok sevinirm...
nerdesınız... ankaradaysanız fiyatda da indirim yaparsanız hemen elden alabilriiz çok acil ihtiyacımız var.... ssbkbs@hotmail.com adresinden ulaşırsanız çok sevinirm...
ya doğrudur inanın ama bende kendime aramıyorum amcamın gelini için arıyorum maddi durumları da iyi değil sıfırlar çok oahalı gelmiş bugün bakmış abim mağazalara bana dedi bakıver diye durumları olsa inanın bende sizi kırmak istemem
Şubat ayında aldığım göğüs pompası ve 10 adet süt saklama kabı satılıktır.Bebeğim emmeye başladığı için sayılı kez kullanılmıştır.Kaplarda kullanılmayan vardır.Hepsi sterilize edilmiştir.Faturası mevcuttur.Fiyat ikisi için 135 tldir..