Doğuma Hazırlık Phılıps avent pes biberonu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiyamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
22
2
34
öncelikle merhabalar
33 haftalık hamileyim ve bebeğin ihtiyaçlarını tamamlama telaşındayım. Burada okuduklarımın ardından bebek biberonu olarak philips aventin PES türü biberonlarından almaya karar verip yaşadığım şehirdeki yerel bir bebek mağazasına gittim. Ancak oradaki çalışanların philips sorumlusu olduğunu ifade ettikleri biri artık pes model biberon üretilmediğini bu sebeple de mağaza da bulunmadığunu söyledi ben de çok şaşırdım

Evet evet bu ürün demek ki hala satılmakta ben acaba bebeğe zararı mı var diye düşündüm de o şekilde açıklama yaptıklarında

Ebebekten aldım avent biberon pes olarak geçmiyor isimleri natural yada bpa içermeyen olarak geçiyor.

PES biberon zararlı olduğu için değil cam daha çok talep edildiği pes biberonun tanınmamışlığı etkisinide katarak avent cam üretiyormuş. Pes biberon sadece mamajooda var Türkiyede yurt dışında chicco da yapıyomus. ben oğluma mamajoo kullandım gayet memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…