Bebek İkinci El Philips Avent Natural Elektronik Göğüs Pompası satıyorum (kutusunda sıfır)

yelise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
28
6
3
İstanbul
Ocak ayında almış olduğumdum Philips Avent Natural Elektronik Göğüs Pompasını sadece 1-2 defa kullandım. garantili kutulu parçaları full sıfırdan farksız 185 tl..

merhaba diğer başlıkta sormuştum ama buraya da yazayım.. kullanırken canınızı acıtıyor muydu? tek çekincem bu... cok araştırdım güzel i ürüne benziyor.. natural olan diğerlerinden farklı anladıgım kadarıyla

tekrar merhaba.. birşey daha sorucam masaj başlığı satılıyor ayrıca. o masaj başlığı ile daha mı konforlu kullanım sağlıyor yoksa o masaj başlığı manuel olanlar içn mi bi bilginiz var mı? sizdeki üründe memeyle buluşan kısım 5 yapraklı denilen başlıktan mı?

masaj başlığı var .3 kademesi var çekim gücü her kademede artıyor.meme ucun yaraysa ne yaparsan yap her üründe acır canım ama bebek emerken daha çok acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…