Bebek Beslenmesi phılıps avent marka göğüs pompası aldım sağıyorum sütüm çıkmıyor lütfen yardımmmmmmm.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysem_3388

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
8
0
86
İçel Mersin
bebeğim 2 aylık emzirirken sütüm yetiyor ancak 1 ay sonra işe başlayacağım phılıps avent marka süt sağma aracı aldım ilk gün 20cc sağdım ikinci gün o kadar bile çıkmadı böyle giderse ben işteyken mama takviyesine başlayacağım. Acaba aldığım cihaz mı kötü yardım edin lütfen...!!!:18:

Kimse kullanmıyor mu bu markayı yardım edin gerçekten makinede mi sorun bende mi ?

Merhaba;
Benzer bir deneyimi bende yaşadım. İlk gün süt sağabildim; fakat sonrasında süt gelmemeye başladı. Manuel pompa ile denediğimde ise sorun yoktu. İade etmek istedim. Almadılar. Farklı bir marka pompa aldım ve süt sağabiliyorum. Aynı zaman da avent ile denediğimde, 1 gr bile süt gelmiyor.v
Üzülmeyin, sütünüz var; fakat pompanız işe yaramıyor.

Merhaba;
Benzer bir deneyimi bende yaşadım. İlk gün süt sağabildim; fakat sonrasında süt gelmemeye başladı. Manuel pompa ile denediğimde ise sorun yoktu. İade etmek istedim. Almadılar. Farklı bir marka pompa aldım ve süt sağabiliyorum. Aynı zaman da avent ile denediğimde, 1 gr bile süt gelmiyor.v
Üzülmeyin, sütünüz var; fakat pompanız işe yaramıyor.

teşekkür ederim önerebileceğiniz bir marka var mı?

Canim hastanelerde de bulunan buyuk guclu ceken pompalar var onlardan kiralayabilirsin ben kullanmadim ama kullananlar cok memnun

teşekkür ederim önerebileceğiniz bir marka var mı?

Ben spectra 2 kullanıyorum. Medikal mağzalarda satılıyor. Öncesinde internetten bu makineyi 2 hafta kiraladım ve performansına baktım. Beğendiğim için de sonrasında satın aldım. Sanırım spectra 3 de var ve çekim gücü 2'den daha kuvvetli. Tavsiye ederim.

bebeğim 2 aylık emzirirken sütüm yetiyor ancak 1 ay sonra işe başlayacağım phılıps avent marka süt sağma aracı aldım ilk gün 20cc sağdım ikinci gün o kadar bile çıkmadı böyle giderse ben işteyken mama takviyesine başlayacağım. Acaba aldığım cihaz mı kötü yardım edin lütfen...!!!:18:

canım parçaları doğru takıyor musun? bazen ufak bir parça eksik kalınca olabiliyor böyle
eğer doğru taktığına eminsen philips'in tuketici danişmasını arayabilirsin 444 7 445
teknik servise de goturebiliyorsun, aynı gun donuyorlar pompa sorunlarına, hatta olmadı yedek pompa veriyorlar
bir de twitter kullanıyorsan @PhilipsAventTR'ye yaz, onlar da hemen ilgileniyorlar

Back