philips avent göğüs kalkanı yardım

Al canm valla ben birini emzirirken diğeri akıyodu onu hemen veriyodum ama beklemiş süt vermedm hiç benmde derin yaraydı rahatlattı beni

sağol canım aldım bugün geldi taktim simdi hatta ,azoncede konu açtım bununla ilgili
Sabaha kadar dursam bisey naz dimi,gündüz delikli,gece kapalı olanı takiyoruz?

Aynen canm güle güle kullan bebeişinide Rabbim size bağışlasın

ben bu sütleri 2 gündür dolapta biriktirip,biriktirip verdim bu aksam cocuk hic durmadı ,iyi değilmiş soğuk süte sıcak sagilmis sütü koymak sizce bisey olurmu?

ben bu sütleri 2 gündür dolapta biriktirip,biriktirip verdim bu aksam cocuk hic durmadı ,iyi değilmiş soğuk süte sıcak sagilmis sütü koymak sizce bisey olurmu?
Canım anne sütü 2 gün bekleyebiliyo buzdolabında ama üstüne sıcak süt koymak bozabilir keşke ılıtsaydın aslında ben sıcak suya koymuştum o bile zararlı dediler

Canım anne sütü 2 gün bekleyebiliyo buzdolabında ama üstüne sıcak süt koymak bozabilir keşke ılıtsaydın aslında ben sıcak suya koymuştum o bile zararlı dediler

verirken ilittik sıcak suyla canım benbari usulü,
o değil hani dolabta bekliyo ya bende kalkanlarda doldukça bekliyen süt e takviye yaptım 2 gün boyunca o kötüymüş öyle yapmak iste

arkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim
Baya eski tarihte yazmışsınız ama olsun
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Siz de mesajımı okur musunuz

merhaba geç gördüm kusura bakmayın . Sizin dediğiniz silikonlar göğüs ucu sanıyorum ucunu tutamaayanlar bebeklere veriyorlar benim bahsettiğim evet biraz pahalı ve tabak gibi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…