Al canm valla ben birini emzirirken diğeri akıyodu onu hemen veriyodum ama beklemiş süt vermedm hiç benmde derin yaraydı rahatlattı beni
Kapalı olanıda varmış bilmiyodum ama iyi yapmışsın akmaz yatağasağol canım aldım bugün geldi taktim simdi hatta ,azoncede konu açtım bununla ilgili
Sabaha kadar dursam bisey naz dimi,gündüz delikli,gece kapalı olanı takiyoruz?
Kapalı olanıda varmış bilmiyodum ama iyi yapmışsın akmaz yatağa
Aynen canm güle güle kullan bebeişinide Rabbim size bağışlasınaynen canım takıyorum gece, emzirirken biriken süt leri de veriyorum boşa gitmemiş oluyor boylece
Aynen canm güle güle kullan bebeişinide Rabbim size bağışlasın
Canım anne sütü 2 gün bekleyebiliyo buzdolabında ama üstüne sıcak süt koymak bozabilir keşke ılıtsaydın aslında ben sıcak suya koymuştum o bile zararlı dedilerben bu sütleri 2 gündür dolapta biriktirip,biriktirip verdim bu aksam cocuk hic durmadı ,iyi değilmiş soğuk süte sıcak sagilmis sütü koymak sizce bisey olurmu?
Canım anne sütü 2 gün bekleyebiliyo buzdolabında ama üstüne sıcak süt koymak bozabilir keşke ılıtsaydın aslında ben sıcak suya koymuştum o bile zararlı dediler
Hmm bilmiyorumm onu canm ben yapmadm artık yapmassın bişeycik oomaz :))verirken ilittik sıcak suyla canım benbari usulü,
o değil hani dolabta bekliyo ya bende kalkanlarda doldukça bekliyen süt e takviye yaptım 2 gün boyunca o kötüymüş öyle yapmak iste
Hmm bilmiyorumm onu canm ben yapmadm artık yapmassın bişeycik oomaz :))
Baya eski tarihte yazmışsınız ama olsunarkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?kalkanı bilmem de bebedor gögğüs pedi bana alerji yapmıştı vee nin ki de pamuk gibi ufalanıp göğsüme yapışıyordu artık sonra yumuşak ağız bezi kullanmıştım napiyim.çok sık olmadı göğüs yaram olunca da olanı sağıp diğeriyle veriyordum ikiz emziriryordum bi de üstelik.gerçekten zor bişey yaav
Siz de mesajımı okur musunuzEvet canım hemen herkesin yara oluyor benim bebeğim 54 günlük hala geçmedi yaralarım göğüs ucumun yarısı yok benim ama rahatlattı yoksa sütyene yapışıyo çekerkende kanıyo iyice azDırıyo yarayı ben biraz geç kaldm kullanmaya ama çok rahatlattı beni
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?
Önemli depil sağolunmerhaba geç gördüm kusura bakmayın . Sizin dediğiniz silikonlar göğüs ucu sanıyorum ucunu tutamaayanlar bebeklere veriyorlar benim bahsettiğim evet biraz pahalı ve tabak gibi olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?