philips avent göğüs kalkanı yardım

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar. hemşire arkadaşlar göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha sağlıklı en iyisi avent dedi aldım ama kullanamıyorum bilen varsa yardım edebilirmisiniz.

yanlış anlamadıysam kullanım şeklini somuşsun. 2 adet kapak var biri delikli biri kapalı. delikli olan kapak göğüste yara varsa kullanılıyor hava alsın çabuk ıyılessın dıye,

kapalı olanda göğsün temiz kalsın ve akan süt boşa gitmesin diye.

hangi kapagı kullanacaksan silikona takıyorsun.ve camasırının ıcıne koyuyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır.

canım çok teşekkür ederim. ben bi süre öyle denedim ama sanki sütü boşalttı gibi gelmişti bana. emin olamadım. öyle diyosan öyle kullanıcam. teşekkür ederim..

canım çok teşekkür ederim. ben bi süre öyle denedim ama sanki sütü boşalttı gibi gelmişti bana. emin olamadım. öyle diyosan öyle kullanıcam. teşekkür ederim..

rica ederim ben ılk kullandıgımda cözememıştım.delikli olanı takmıştım,sut aktıkça ıcınde bırıkmış ben eğilince de bi baktım heryerım ıslakk
zaten bence kullanışlı bışey değil, aslında sağlıklı göğüsümüz temiz kalıyor ama cok sevmedimm

arkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim

canım bence alma inan Allaha dolap bekliyor. ben bebedor alıyorum pedleri 2 li paket 13 lira falan 1 aya yakında yetiyo belki daha fazla. parana günah arkadaşım. çok kullanışlı değil

ya banada ayda 2 paket falan gidiyo bebedor işte süt topluyomuş ya iktisat ederim diye düşünmüştüm sağol yinede

ya banada ayda 2 paket falan gidiyo bebedor işte süt topluyomuş ya iktisat ederim diye düşünmüştüm sağol yinede

bana öneren hemşire ordaki birikmiş sütü verme demişti. bide emzircen mesela göğsünde çkarırken içindeki süt dökülebiliyor.en iyisi göğüs pedi galiba

arkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim

kesınlıkle harıka bır urun ben bu konu ıle baslık bıle acmıstım...kesnlıkle gogusten akan sutler bosa gıtmıyor sutlerımız bu kadar kıymetlıyken....ıyı kı almısım ustelık gogus pedlerım hıc kullanmadıum dolabımda....

Kesnlikle öneririm; fakat dışarı çıkarken kullanamıyorsunuz... çirkin duruyor gögüste...
Ben meme ucu yarasından hala çekiyorum... onlar olmasa daha da beter olurdu... biraz zahmetli oluyor fakat güzel bir ürün...

kalkanı bilmem de bebedor gögğüs pedi bana alerji yapmıştı vee nin ki de pamuk gibi ufalanıp göğsüme yapışıyordu artık sonra yumuşak ağız bezi kullanmıştım napiyim.çok sık olmadı göğüs yaram olunca da olanı sağıp diğeriyle veriyordum ikiz emziriryordum bi de üstelik.gerçekten zor bişey yaav

bende çatlak yok ben sadece süt topluyo diye istedim aslında çünkü gögüs pedide sürekkli para vermektense dedim ama...

dogum yaptııgm gece çatlaklarım oldu kanamaya başladı doktor bi krem önerdi pek işe yaramadı bebedorun gögüs pedini kullandım o nemli tuttu 40 çıkasıya kadar acıdı ama asla ilk günkü gibi değildi acıdan bayılcak gibi oluyodum çok şükür geçti

Çok eski bir konu fakat benden sonrakilere yardımcı olsun istiyorum. Sanırım çoğu arkadaş kullanmak için almış, neden kullanacagını düşünmeden değil. Şayet gögüs yara iken biliyorsunuz ki kendi sütümüz herşeye şifa süt o kapta olduğu sürece kremli gögüs ucumuz hem rahatlayacak hemde sütümüzle iyileşecek. Dışarı cıkarken kullanılmıyor denmiş neden kullanılamasın? Südyeni takmadan önce kullanılabilir gayet. Ayrıca pedler hiç hijyenik değil yani. Ben gögüs yaram için alacagım kıyafete veya pede sürtünürse kremin hiç bir yararı olmadan sürtünme ile de acıyacak. O yüzden yara için alacaksanız alın. Almak için almayın lütfen ona göre tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşırsanız neyde iyi değil, buradaki arkadaşlarda bilinçlenir

Gögüs pedi farklı bu ürün
Farklı gögüs uçları yara olmasın diye kullanılan birşey bu göğsü nemli tutuyor kurumasını önlüyor acıyı azaltıyor böylece o acıyı çeken anlar :))

Herkes mutlaka almalı mı acaba? Yani her doğum soonrası göğüs ucu mutlaka yara oluyor mu?

Herkes mutlaka almalı mı acaba? Yani her doğum soonrası göğüs ucu mutlaka yara oluyor mu?
Evet canım hemen herkesin yara oluyor benim bebeğim 54 günlük hala geçmedi yaralarım göğüs ucumun yarısı yok benim ama rahatlattı yoksa sütyene yapışıyo çekerkende kanıyo iyice azDırıyo yarayı ben biraz geç kaldm kullanmaya ama çok rahatlattı beni

Henuz doğum yapmamış olan varsa Lanolin kremi 38. Haftada kullanmaya başlayın. Doktorum önermişti şu an bebeğin 2.5 aylık, aktif olarak emziriyorum ve göğüs uçlarım hiç yara olmadı. Tabi kişiye göre değisebilir sadece bende işe yaradı diye paylaşmak istedim.

Bende almayı düşünüyorum ped kullanıyorum sütler hep ped e birikiyor boşa gidiyor bunun içinde sütler toplamıyormuş diye duydum o sutleride veririm diye düşünüyorum sizce verebilirmiyim,sağlıklı ki,kullanış limi?

Biyerde 40 dakikadan fazla kullanılmıyor diye duyd7m sürekli kullanan varmı?

Duş alırken su gelince cokkkk aciyo,birde kıyafet değince acıyı

Al canm valla ben birini emzirirken diğeri akıyodu onu hemen veriyodum ama beklemiş süt vermedm hiç benmde derin yaraydı rahatlattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…