yanlış anlamadıysam kullanım şeklini somuşsun. 2 adet kapak var biri delikli biri kapalı. delikli olan kapak göğüste yara varsa kullanılıyor hava alsın çabuk ıyılessın dıye,
kapalı olanda göğsün temiz kalsın ve akan süt boşa gitmesin diye.
hangi kapagı kullanacaksan silikona takıyorsun.ve camasırının ıcıne koyuyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır.
canım çok teşekkür ederim. ben bi süre öyle denedim ama sanki sütü boşalttı gibi gelmişti bana. emin olamadım. öyle diyosan öyle kullanıcam. teşekkür ederim..
arkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim
ya banada ayda 2 paket falan gidiyo bebedor işte süt topluyomuş ya iktisat ederim diye düşünmüştüm sağol yinede
bana öneren hemşire ordaki birikmiş sütü verme demişti. bide emzircen mesela göğsünde çkarırken içindeki süt dökülebiliyor.en iyisi göğüs pedi galiba
arkadaşlar bende almak istiyorum gögüs pedleri pahalıya geliyo ama kullanışlımı değilmi tam çözemedim
Evet canım hemen herkesin yara oluyor benim bebeğim 54 günlük hala geçmedi yaralarım göğüs ucumun yarısı yok benim ama rahatlattı yoksa sütyene yapışıyo çekerkende kanıyo iyice azDırıyo yarayı ben biraz geç kaldm kullanmaya ama çok rahatlattı beniHerkes mutlaka almalı mı acaba? Yani her doğum soonrası göğüs ucu mutlaka yara oluyor mu?
Al canm valla ben birini emzirirken diğeri akıyodu onu hemen veriyodum ama beklemiş süt vermedm hiç benmde derin yaraydı rahatlattı beniBende almayı düşünüyorum ped kullanıyorum sütler hep ped e birikiyor boşa gidiyor bunun içinde sütler toplamıyormuş diye duydum o sutleride veririm diye düşünüyorum sizce verebilirmiyim,sağlıklı ki,kullanış limi?
Biyerde 40 dakikadan fazla kullanılmıyor diye duyd7m sürekli kullanan varmı?
Duş alırken su gelince cokkkk aciyo,birde kıyafet değince acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?