• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Phılıps Avent Elektrikli Süt Pompası Sıfır Gibi......................................

esmk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
33
0
16
Ankara
mayıs ayında aldığım ve 1 gün kullandığım süt sağma makinem satılıktır.224 tl ye aldım faturası ve garantisi mevcuttur.hastane ortamında steril edilmiş kutusunda manuel aparatları hiç kullanılmamıştır.bu ürün gerçekten çok işime yaradı erken doğum yaptığım için sütüm gelmemişti süt kanallarım açık değildi avent süt pompasının 5 noktalı masaj başlığı gerçekten süt kanallarını çok iyi açtı 1 gün kullandım ve çok memnun kaldım almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
224 tl ye aldım evden kalabalığı kalksın son fiyatım 130 tl dir.ankarada oturan arkadaşlar ürünü gelip görebilirler elden teslim alabilirler. bu fiyata bu ürünü sıfır gibi bulamazsınız avent alana kadar bir çok pompa kullandım ama avent bir günde bütün süt kanallarımı açtı.

güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllll..................................................

Ben almak isterim... Garantisi var diyorsunuz...iki defa kullanmissiniz.deforme olmadıysa aldiginiz gibiyse eğer hemen alabilirim..peki ürün özelliklerini öğrenebilir mıyım..kutuda kaç parçası var..neler var..resmini gonderirmisinz senel_sebahat@hotmail.com

Ben almak isterim... Garantisi var diyorsunuz...iki defa kullanmissiniz.deforme olmadıysa aldiginiz gibiyse eğer hemen alabilirim..peki ürün özelliklerini öğrenebilir mıyım..kutuda kaç parçası var..neler var..resmini gonderirmisinz senel_sebahat@hotmail.com

iyiakşamlar Sebahat hanım resim ekleme imkanım yok :( model no:scf312/60 aventin internet sitesinden bakabilirsiniz.dediğim gbi deforme olmadı 1 gün kullandım faturası garantisi mevcut gelip ürünü görebilirsiniz

iyiakşamlar Sebahat hanım resim ekleme imkanım yok :( model no:scf312/60 aventin internet sitesinden bakabilirsiniz.dediğim gbi deforme olmadı 1 gün kullandım faturası garantisi mevcut gelip ürünü görebilirsiniz

Size nasil ulasabilirim.mail adresime tl yazarsaniz iletisime gecebiliriz.

Size nasil ulasabilirim.mail adresime tel yazarsaniz iletisime gecebiliriz.

arkadaşlar süt pompası satılmıştır. Sebahat hanım iyigünlerde kullansın sağdığı sütüyle bebişini sağlıkla büyütsün

Back