mayıs ayında aldığım ve 1 gün kullandığım süt sağma makinem satılıktır.224 tl ye aldım faturası ve garantisi mevcuttur.hastane ortamında steril edilmiş kutusunda manuel aparatları hiç kullanılmamıştır.bu ürün gerçekten çok işime yaradı erken doğum yaptığım için sütüm gelmemişti süt kanallarım açık değildi avent süt pompasının 5 noktalı masaj başlığı gerçekten süt kanallarını çok iyi açtı 1 gün kullandım ve çok memnun kaldım almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
224 tl ye aldım evden kalabalığı kalksın son fiyatım 130 tl dir.ankarada oturan arkadaşlar ürünü gelip görebilirler elden teslim alabilirler. bu fiyata bu ürünü sıfır gibi bulamazsınız avent alana kadar bir çok pompa kullandım ama avent bir günde bütün süt kanallarımı açtı.
224 tl ye aldım evden kalabalığı kalksın son fiyatım 130 tl dir.ankarada oturan arkadaşlar ürünü gelip görebilirler elden teslim alabilirler. bu fiyata bu ürünü sıfır gibi bulamazsınız avent alana kadar bir çok pompa kullandım ama avent bir günde bütün süt kanallarımı açtı.