• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Philips Avent elektrikli süt pompami satacagim

sadenaz42

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
23
0
16
Konya
Arkadaşlar Philips Avent elektrikli pompam var. Yalnızca 1 kez kullandım sonra sütüm kesilince öylece kaldı. Makul bir fiyata satacagim. Ilgilenenler mesaj atabilir.

Arkadaşlar ben henüz özel mesaj yazamıyorum. 50yi geçmesi gerekiyormuş sanırı. Bana yazan arkadaşım için:

Philips Avent olarak geçiyor.
Hem manuel, hem pilli, hem de elektronik pompa.
2 yıl garantili, zaten daha yeni aldık.
Kutusu bile duruyor.
Fiyat:160
Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası SCF312/60 GittiGidiyor'da 94693358
özelliklerini buradan görebilirsiniz.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama nedense olmadı.

Arkadaşlar ben henüz özel mesaj yazamıyorum. 50yi geçmesi gerekiyormuş sanırı. Bana yazan arkadaşım için:

Philips Avent olarak geçiyor.
Hem manuel, hem pilli, hem de elektronik pompa.
2 yıl garantili, zaten daha yeni aldık.
Kutusu bile duruyor.
Fiyat:160
Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası SCF312/60 GittiGidiyor'da 94693358
özelliklerini buradan görebilirsiniz.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama nedense olmadı.

Bilgi icin cok tesekkurler.. ama aklima takildi, ayni urun "novapazar.com" ve 'artidukkan.com' da 178 tl
Daha indirim yapmayi dusunur musunuz?

100tl ye birakmayi dusunurseniz, ben alirim, bilginiz olsun..
bu ürünü almama en gec iki haftam kaldi. Ama Sifirini mi alsam, ikinci elini mi diye dusunuyrum kac gundur.
Eger dedigim gibi bir dusunceniz olursa, bana haber verirseniz alirim, (eger yenisini almadiysam.)
Tesekkurler..

100 tl ye nerde var acaba? Ben maalesef alırken oldukça üstüne aldım

Bana bu sekilde soru sormaniza hic gerek yok, " 100 tl ye nerde var acaba" diye bir soru?! Belli ki siteye ilk defa ilan veriyorsunuz, yeni geldiniz..
Ben sadece -elinizde kalirsa, satamazsaniz- sizden alabilecegim fiyati yazdim onceden bilginiz olsun diye..
Ama boyle soruyla tepki vereceginizi hic tahmin etmezdim,ilginc..

Hayır 2 el almadım ama benimki de pek 2. El sayılmaz açıkçası. Sadece 1 kez denedim ama sütüm olmadığı için gelmedi. Daha çok yeni ürün. Kutusu, Garantisi bile aynen duruyor.

Hayır 2 el almadım ama benimki de pek 2. El sayılmaz açıkçası. Sadece 1 kez denedim ama sütüm olmadığı için gelmedi. Daha çok yeni ürün. Kutusu, Garantisi bile aynen duruyor.

zaten sıfıra yakın oluyo genelde pompalar ama fiyatı aşağıda tutuyolar öle işte bi bak buradaki fiyatlara istersen görürsün..

Back