Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElPhilips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP
kızlar avent süt sağma makinası aldım ama aynı anda medela hediye geldiği için bir kez kullanıp kaldırdım. piyasa fiyatı 199 tl ama ben 120 tl ye veriyorum kargo bana ait.. ilgilenenler özelden mesaj atabilirler...
kızlar avent süt sağma makinası aldım ama aynı anda medela hediye geldiği için bir kez kullanıp kaldırdım. piyasa fiyatı 199 tl ama ben 120 tl ye veriyorum kargo bana ait.. ilgilenenler özelden mesaj atabilirler...
bu fiyata o pompa iyi de... avent çok iyi bir pompadır: sessiz çalışır, bebek uyurken rahatlıkla pompalayabilirsin. masaj yaprakları benzersizdir, göğsünü hiç acıtmadan boşaltır. masaj yaptığı için sütünü artırır. içinden çıkan başlıkla aynı zamanda manuel pompadır...
... gibi bir sürü özelliği var. ben çok severek kullandım, uyarmak istedim. onu saklamak istemediğinden emin misin? :)