Mutfak Dekorasyonu Philips Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi Kullananlar

respectiveda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
81
10
$p1.jpg

Arkadaşlar bu fritözden almak istiyorum. Yorumlara bakılırsa çok iyi ama olumsuz yorumları yayınladıklarını düşünmediğim için yorumlara pek güvenemiyorum.

Kullanan akadaşlar varsa yardımcı olur musunuz? Güzel bir ürün mü. Bir defada ne kadar kızartma yapabiliyor? KArnıyarık için parlıcanları bunda hazırlarsak ne kadar patlıcan sıpar? Denildiği gibi pişirme süresi hızlı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Ben sanırım 1 yıldır kullanıyorum bunu: Çeyiz hediyesi olarak gelmişti. Başta işime yarayacak mı bilemedim, ama sonra sağ kolum oldu, hem çok hızlı hem de kızartma yediğimde olan suçluluk duygusu sıfır oldu. Gerçi bu sefer de yağsız diye normalde yediğimden fazla yiyorum ama olsun :)
Orta boy patlıcandan 3 tane sığdırıyorum ben içine, 3 patlıcanı 12-15 dakikada süper közlüyor. Bir de annem hep ocakta yapar sağa sola patlıcan kabukları uçuşurdu, öyle şeyler hiç olmuyor, tertemiz hallediyorum. Bir de favorim: Çikolatalı Kek! Şu damla çikolatalar varya onlarla kek yapıyorum, silikon bir kap aldım: 8-10 dakikada oluyor ve acaip güzel kabarıyor hem de daha ufak boyutta yaptığım için taze taze yiyoruz bitiyor, bizde büyük kekler hep kalır sonra da kurur bir şeye benzemez: Bunda öyle bir şey olmuyor tabii daha küçük yaptığım için.
Çok tavsiye ederim ben kısacası.

çok teşekür ederim. Karasızdım ama şimdi almaya karar verdim. kek yapması bence çok iyi bir avantaj olmuş. hepsiburadada geçen ay bana özel 250 tl idi. karasız kaldığımdan kaçırdım indirimi. şimdi 384 tl gibi birşey. Ama uzun zamandır hep dikkatimi çekyor. indirim olunca ilgilenmeye başladım. Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekür ederim.

Ben kullaniyorum bikac haftadir.
Cok memnun kaldim. Yagsiz olmasi zaten buyuk avantaj.
Sebzelerin lezzeti de guzel oluyor. Ozellikle patates tam ev patatesi oluyor.
Kofteyi de cok guzel kizartti gecen gun.
Ben haznesi kucuk gelir mi diye tereddut etmistim.
Normal fritozde cok uzun suruyordu. Ama genismis.
4 kisiye yetecek patatesi tek seferde kizartabiliyorum.
Bi de en buyuk avantaji o kendi kendine kizarirken benim diger isleri yapabilmem.
Basinda beklemek gerekmiyor.
Yalniz donmus sebze degil taze sebze kizarttiim icin yarim kasik yag koydum.
Oyle daha lezzetli oldu, ozellikle patlican.

Aldım denedim ve hiç memnun kalmadım ve iade ettim. neden diye soracak olursanız
1- ürünün öncelikle kocaman ve çok yer kaplıyor
2- kızartmalar sağlıklı olabilir ama bir o kadar da lezzetsiz.
3- haznesi çok küçük. Karnıyarık için küçük patlıcanlardan ancak 3-4 tane sığar ki o da zorla. Onun yerine patlıcanları fırında kzöleme usulü pişirmeyi tercih ederim.
4- kesinlikle ama kesinlikle denilen sürede pişirmiyor. Neredeyse iki katı sürede pişiriyor ki bazen patatesler çiğ kalıyor.
5- Çok fazla elektirik harcıyor.
6- kablosu çok kısa

1 kg patatesi pişirmek için neredeyse 1 saatten fazla zaman gidiyor. Onun yerine fritöz kullnamak daha mantıklı. Zaman ve elektirik ziyanından başka birşey değil.

bende kullanıyorum ve memnunum son yorum yapan arkadaşa hiç katılmıyorum köfteler tavuklar kendi yağlarında cabuk ve cok lezzetli pişiyor mangal tadından daha lezzetlihaznesi ne cok büyük nede aşırı küçük çekirdek aile isenizz yeterli olucaktır temizliği kolay ve sağlıklı yağsız kızratmalar yapabiliyorsunuz yapılan yemeklerin beğenisi kiişiden kişiye değişir elbette tabi

Selamlar,
Ben sanırım 1 yıldır kullanıyorum bunu: Çeyiz hediyesi olarak gelmişti. Başta işime yarayacak mı bilemedim, ama sonra sağ kolum oldu, hem çok hızlı hem de kızartma yediğimde olan suçluluk duygusu sıfır oldu. Gerçi bu sefer de yağsız diye normalde yediğimden fazla yiyorum ama olsun :)
Orta boy patlıcandan 3 tane sığdırıyorum ben içine, 3 patlıcanı 12-15 dakikada süper közlüyor. Bir de annem hep ocakta yapar sağa sola patlıcan kabukları uçuşurdu, öyle şeyler hiç olmuyor, tertemiz hallediyorum. Bir de favorim: Çikolatalı Kek! Şu damla çikolatalar varya onlarla kek yapıyorum, silikon bir kap aldım: 8-10 dakikada oluyor ve acaip güzel kabarıyor hem de daha ufak boyutta yaptığım için taze taze yiyoruz bitiyor, bizde büyük kekler hep kalır sonra da kurur bir şeye benzemez: Bunda öyle bir şey olmuyor tabii daha küçük yaptığım için.
Çok tavsiye ederim ben kısacası.

Silikon kabı haznesine koyuyorsunuz. Özel bir kalıp değil kek tarifide özel değil değilmi? Normal fırın neyse bu fryer da o yani. Ben yeni aldım. Patates çok güzel oldu. Şimdi farklı şeyler deneyeceğim.
Eki Görüntüle 459203

Arkadaşlar bu fritözden almak istiyorum. Yorumlara bakılırsa çok iyi ama olumsuz yorumları yayınladıklarını düşünmediğim için yorumlara pek güvenemiyorum.
Philips HD9220/20 Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Kullanan akadaşlar varsa yardımcı olur musunuz? Güzel bir ürün mü. Bir defada ne kadar kızartma yapabiliyor? KArnıyarık için parlıcanları bunda hazırlarsak ne kadar patlıcan sıpar? Denildiği gibi pişirme süresi hızlı mıdır?

İnternetden media marked dan alırsan mağaza teslimi seçeneğini seçip aldığın ürünü deneyip 14 gün içinde iade hakkın oluyor. Ben öyle aldım. Ama geri vermeyi düşünmüyorum. Harika

bende kullanıyorum ve memnunum son yorum yapan arkadaşa hiç katılmıyorum köfteler tavuklar kendi yağlarında cabuk ve cok lezzetli pişiyor mangal tadından daha lezzetlihaznesi ne cok büyük nede aşırı küçük çekirdek aile isenizz yeterli olucaktır temizliği kolay ve sağlıklı yağsız kızratmalar yapabiliyorsunuz yapılan yemeklerin beğenisi kiişiden kişiye değişir elbette tabi
XXL ALDIM SON DERECE GÜZEL. KÖTÜ YORUMLARA KATILMIYORUM.

X