- 11 Temmuz 2018
- 760
- 788
- 29
-
- Konu Sahibi Sentinus17
Cok buyuk parcalarda ve yuksek isi ayarinda bu olabilecek bir durum bence de.Sponsorlu bir çalışma için bir şefle Airfryer çekimi yaptık Philips'in. Tavuğun dışı yandı içi çiğdi, tekrar ayrı bir fırında pişirmişti :) O yüzden ön yargım çok var bu ürüne karşı ama belki kendisi becerememiştir bilemeyeceğim.
Bütün tavuktu o evet. Muhtemelen sorun ondan kaynaklanmıştır.Cok buyuk parcalarda ve yuksek isi ayarinda bu olabilecek bir durum bence de.
Bizzat tavuk da yaptim. Ben baget kullandim ve 180 dereceye ayarladim. Disi guzel kizardi, ici de guzel pisti.
Aynen. Butun tavuga cok uygun oldugunu düşünmüyorum ben ama yapilacaksa da dusuk isida belki sorun olmayabilir.Bütün tavuktu o evet. Muhtemelen sorun ondan kaynaklanmıştır.
Aynen ben de bageti once 175 sonra 180e ayarliyorum 25 dk pişiriyorum. Mis gibi oluyorBen kanat da denedim pirzolalık da denedim. Süreyi kendime göre hep değiştirdim. Uygulamada mesela mısır közlemesi için 10 dk mı 15 dk mı ne demiş ben 20 dk yaptım miss gibi oldu. Çok memnunum philipsten. Tavukları da 200de 20 dk pişirdim. 12 dk yazıyodu. Benim öyle hoşuma gitmedi. İçi çiğ gibi geldi yani. Pişirme süresi kesinlikle bireysel tercih. Büyük parçalı şeylerde 200 derece kesinlikle olmuyor. 180 derece iyidir.