philips 6574/11 - 6578/10

DaiSY666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
471
1
46
Isparta
Philipsin bu iki modelinden birini kullanan var mı 6574 te sanırım cımbız ve iki baslık eksik
biri tıraş başlığı .. tıraş basliği jilet gibi heralde gereksiz bi detay mi die düşünüyorum ?..
Birde 6578 de kablosuz ve netleştirici epilatör die
farkli bir madde var bu nedir bilen var mı ?

Bu iki üründen birini kullanan veya hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilr mi ? :44:

6574 mü alsam veya 6578 mi ya da braun mu daha iyi ?

Canım benim ki hp6572/11 . Ya bende batığa yol açtı belkide cildimden kaynaklanıyordur ama dha önce braun'un bir modelni kullanmıştım 1veya2 kere ama onda olmamıştı . Ben araştrmadan aldım ve çok pişman oldum ,aslında iyi benimki ama yinede bir pişmanlık var. iyice araştırıp almakta yarar var.

Bende şuan braun'un eski bir modeli kodu ne bilmiyorum ama onu kullaniyorum önceden dikkat etmiyordm yapiyo mu die ama şu sıralar bende batik yaptigini farkettim hemde abaritli bir şekilde baya eskidi ondan olabilir mi die düşündm acaba ?
Hem o yüzden hemde artık cımbzlari körelmiş gibi oldugndan
yenilemek istiyorum bu iki modelde kararsız kaldm phlips genelde beğeniyorlar kötü olabilcegini sanmiyorum ama ikisi arasinda kaldim işte

6572 i aradım ama pek ayrıntılı birşey bulamadm baslıklari fln nasl kablolu mu kablosuz mu biraz bilgi verebilir msnz ?

Son düzenleme:

Benim ki kablolu canım .Canım benimkind bir tane cımbızlı başlık,bir tane traş başlığı ki ben kullanmıyorum,bir de cımbızlı başlığa takılan ; masaj başlığı tüyleri kaldrmak için birtane daha buna benzer bir başlık var. Biraz karışık oldu kusurbkma.
Cımbızları seramik ayrıca,epilsyn sonrası yıkayıp kaldırabiliyorsun.

Yok yok çok iyi oldu anladim çok teşekkür ederm :)
benimde zaten en çok seramik olmasi ilgimi çekti yıkamasida iyiymiş
tamam ben bir de o basliga bakayim daha iyi fikir edinirim

Yok yok çok iyi oldu anladim çok teşekkür ederm :)
benimde zaten en çok seramik olmasi ilgimi çekti yıkamasida iyiymiş
tamam ben bir de o basliga bakayim daha iyi fikir edinirim

iyi sevindim canım :) Aynen bende bu yuzden yöneldim ,daha temiz ve daha mantıklı gelmişti.
İiyice araştır canım,kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…