Cilt Bakımı Ürünleri Pharmaceris ürünlerini kullanan varmıı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Zencefil45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
7
86
merhaba arkadaşlar cildime bakım yaptırmak için güzellik salonuna gittiğimde bana pharmaceris ürünlerini önerdiler ama pahalı ürünler acaba kullanıp faydasını gören oldumu antibakteriyel yüz yıkama jeli gözenek sıkılaştırıcı krem ve akne giderici kremi kullananlar. Varsa lütfen yorum yapsınlar teşekkürler

aynı markanın bende güneş kremi konusunda bilgi edinmek istiyorum

Merhaba arkadaslar konuyu açalı çok olmus ama belki fikir olarak yazmak istedim ben çatlak giderici kremini kullandım ve cok memnun kaldım benimkiler 3 aylık çatlarlardı ama ilerlemiş olanlarda nekadar etkili olur mu bilmiyorum

bende konuyu actıktan sonra kullandım o sıra cevap yoktu kimseden deneyip görüm dedim gercekten çok iyi ürün

bende konuyu actıktan sonra kullandım o sıra cevap yoktu kimseden deneyip görüm dedim gercekten çok iyi ürün

Okadar catlak kremi araştırdım bi türlü karar verememistim en sonunda dedim böyle olmucak doktora gittim ve bu kremi önerdi 3 ay düzenli sabah akşam kullanmak gerekiyor ve sikilastiriyorda dediğim gibi ilerlemiş çatlaklar hakkında yorum yapamiycam benimde aşırı değil di ama yinede fark ediyor artı susam yağı falan kullanıyorum dusdan sonra

Benımkı sivilce içindi onun jelını kremini kullandım valla gecirdi :) suan hamıleyım çatlak olmasın dıye baska seyler kullandım olmadıda çok şükür :) ama son ayım eger olcak olursa bilmiyorum belkı dogumdan sonra deformeler ıcın bi kaç ürününü alabılırım çatlak kremının de işe yaradıgını öğrenmiş oldum sagol :)

Rica ederim zaten her yerde satılmıyor bende de bişey yokdu dogumuma 1 hafta kala çıktı catlak ama çok şükür öyle abartılacak bişey değil Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder inşallah bende kısmet olursa tekrar hamile kalırsam en azından kullanacağım kremi biliyorum ve ben susam yağı kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…