• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgtli tüp bebek

Cennet6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
562
392
33
30
Dengeli translokasyon taşıyıcısıyım havuz yöntemiyle pgtli tüp bebek tedavisi yaptıracağım benim gibi olup olumlu sonuç almış kişiler var mı? Sizin süreciniz nasıldı?

Dengeli translokasyon taşıyıcısıyım havuz yöntemiyle pgtli tüp bebek tedavisi yaptıracağım benim gibi olup olumlu sonuç almış kişiler var mı? Sizin süreciniz nasıldı?
Merhaba bende aynı süreci yaşıyorum , bir genetik incelemem de bir embriyo sağlıklı geldi ama sonuç olumsuz oldu , bugün de 8 embriyom sağlıksız çıktı İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur

Merhaba bende aynı süreci yaşıyorum , bir genetik incelemem de bir embriyo sağlıklı geldi ama sonuç olumsuz oldu , bugün de 8 embriyom sağlıksız çıktı İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur
Ben bugün başladım tedaviye normal kontrolde 10 yumurta saydı doktor ben de çok korkuyorum sağlıklı yumurta gelmez diye sizin yaşınız kaç acaba

Neden olarak yaştan dolayı yumurta kalitesizliği olabilir dedi. 3. Tüp bebek. 3 ü de genetiğe gidemedi bile

Neden sağlıksız çıkıyor bir şey söylediler mi?

Benim eşimde dengeli translokasyon vardı. 2 kere normal yolla gebe kaldım. Bebeklerimin kalbi durdu 8.haftalarda. 1.tup bebek denememde 3 embriyo yolladık pgtye. Hic biri saglam gelmedi. 2. Tup bebek denememde 3 tane yolladık 2si sağlam geldi . Birini transfer oldum . 12 haftalık oldu. Kısacası kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin ve pes etmeyin. Ben de cok korkuyordum cok umutsuzdum ama şükürler olsun sonunda oldu. Eminim siz de o sağlam embriyoyu bulursunuz

Benim eşimde dengeli translokasyon vardı. 2 kere normal yolla gebe kaldım. Bebeklerimin kalbi durdu 8.haftalarda. 1.tup bebek denememde 3 embriyo yolladık pgtye. Hic biri saglam gelmedi. 2. Tup bebek denememde 3 tane yolladık 2si sağlam geldi . Birini transfer oldum . 12 haftalık oldu. Kısacası kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin ve pes etmeyin. Ben de cok korkuyordum cok umutsuzdum ama şükürler olsun sonunda oldu. Eminim siz de o sağlam embriyoyu bulursunuz
Merhaba allah bağışlasın inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi. Tedaviniz nasıl ilerledi acaba bendede taşıyıcılık var 8 embriyomdan bir tane bile sağlıklı gelmedi ve tedavimin çok apar topar olduğunu düşünüyorum karar verdik hemen kan alınıp ilaçlara başlandı ama hiç bir vitamin vs kullanılmadı yumurta kalitesi için direk tedavi ilaçlarını kullandık yumurta toplandı ve sonuç hüsran çok etkiledi bu beni

Back