- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
- Konu Sahibi Cennet6161
Dengeli translokasyon taşıyıcısıyım havuz yöntemiyle pgtli tüp bebek tedavisi yaptıracağım benim gibi olup olumlu sonuç almış kişiler var mı? Sizin süreciniz nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende aynı süreci yaşıyorum , bir genetik incelemem de bir embriyo sağlıklı geldi ama sonuç olumsuz oldu , bugün de 8 embriyom sağlıksız çıktı İnşallah bundan sonrakiler olumlu olurDengeli translokasyon taşıyıcısıyım havuz yöntemiyle pgtli tüp bebek tedavisi yaptıracağım benim gibi olup olumlu sonuç almış kişiler var mı? Sizin süreciniz nasıldı?
Ben bugün başladım tedaviye normal kontrolde 10 yumurta saydı doktor ben de çok korkuyorum sağlıklı yumurta gelmez diye sizin yaşınız kaç acabaMerhaba bende aynı süreci yaşıyorum , bir genetik incelemem de bir embriyo sağlıklı geldi ama sonuç olumsuz oldu , bugün de 8 embriyom sağlıksız çıktı İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur
Benim de 2 hafta önce 10 yumurtam toplandı ama malesef hiçbiri 5. Güne kalmadıBen bugün başladım tedaviye normal kontrolde 10 yumurta saydı doktor ben de çok korkuyorum sağlıklı yumurta gelmez diye sizin yaşınız kaç acaba
Bu kaçıncı denemeniz doktor neden olarak bi şey dedi mi yaşınız kaç bu aradaBenim de 2 hafta önce 10 yumurtam toplandı ama malesef hiçbiri 5. Güne kalmadı
Ben 28 yaşındayım kendim ilk denemede 1 ayda hamile kaldım ama genetiği bozuk olunca yaşamadı bebek şimdi siz böyle diyince korktum bayaNeden olarak yaştan dolayı yumurta kalitesizliği olabilir dedi. 3. Tüp bebek. 3 ü de genetiğe gidemedi bile
Neden sağlıksız çıkıyor bir şey söylediler mi?Merhaba bende aynı süreci yaşıyorum , bir genetik incelemem de bir embriyo sağlıklı geldi ama sonuç olumsuz oldu , bugün de 8 embriyom sağlıksız çıktı İnşallah bundan sonrakiler olumlu olur
Merhaba allah bağışlasın inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi. Tedaviniz nasıl ilerledi acaba bendede taşıyıcılık var 8 embriyomdan bir tane bile sağlıklı gelmedi ve tedavimin çok apar topar olduğunu düşünüyorum karar verdik hemen kan alınıp ilaçlara başlandı ama hiç bir vitamin vs kullanılmadı yumurta kalitesi için direk tedavi ilaçlarını kullandık yumurta toplandı ve sonuç hüsran çok etkiledi bu beniBenim eşimde dengeli translokasyon vardı. 2 kere normal yolla gebe kaldım. Bebeklerimin kalbi durdu 8.haftalarda. 1.tup bebek denememde 3 embriyo yolladık pgtye. Hic biri saglam gelmedi. 2. Tup bebek denememde 3 tane yolladık 2si sağlam geldi . Birini transfer oldum . 12 haftalık oldu. Kısacası kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin ve pes etmeyin. Ben de cok korkuyordum cok umutsuzdum ama şükürler olsun sonunda oldu. Eminim siz de o sağlam embriyoyu bulursunuz