pgt yöntemiyle tüp bebek

abazaganu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
136
73
13
36
Merhaba arkadaslar bizim pgt ile tüp bebek cocuk sahibi olmamiz gerektigini soyledi doktorumuz suan arastirmadayim.bana yardimci olcak arkadaslari bekliyorum.yaptiran varmi nerde yaptirdi.fiyat araligi nedir.ben fulya bahceciyi dusunuyorum ama hicbir bilgim yok fiyatta bizim icin cok onemli tabi.deneyimlerinizi yazmanizi isterim

Neden pgt genetik sıkıntısı nedir

Emriyolara genetik tanı yapılıyor eğer ailede genetik hastalık tasiyiciligi varsa yada sürekli dusuk lerde de yapiliyo sanirim

Genetikde bozuk mutasyon belirlendi o yüzden normal yoldan gebelikte hasta cocuk olma ihtimali var cunku o yuzden.sanirim yaptiran yok.

Canim bende yaptıracağım pgt ile tüp bebek yazın falan düşünüyorum bizde sma tadiyuciligibdan dolayı yaptıracağız centrum klinik recai papuç tu sanirim orayagudip gorusucem fiyat konysunubilmiyirum ama pgt pahalibiraz

Evet pahaliymis insallah uaptirinca ilkinde tutarda mutlulukla biter.bende ya medicalpark yada fulya bahcecide dusunuyorum.medicalparki genetik doktorumuz onerdi arkadasiymis. Ama normal uzman doktor bahcecidekiler prof docent bilmiyorum cok karasizim bizde ramazandan sonra basliycaz insallah rabbim nasip ederse.

Cemre hanım bnde genetik test ile bebek sahibi olcgm kızım var bitane talasemi hastası ilik nakli için tüp bebek gerekli pahalı olduğu için ileri zamana atmıştık ama ankara gazı üniversite raporlu 3.500 tl ye raporsuz 5 bin tl ye yapayr kismet olursa biz oraya gidecgz isterseniz arayıp bi konuşun

Ama sadece tip bebekle bitmiyoki genetik aradtirmasida var bunun gaziuniversitesi genetikden de aritiyomu

Benim de embriyorlarim pgt testine gidecek bakalım hayırlısı herkes için % 80 gebelik oranı diyorlar allahtan herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…