- 15 Ağustos 2018
- 25
- 24
- 38
- Konu Sahibi tugceyunuslu
bugün elimee ulaştı ürün. çok heyecanlıyım insallah hayırlı sonuc cukar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntı koku için önce vaginal mantar vb ne ise tedavisi görün ve bol bol kefir için,yoğurt yiyin. Sirkerli su ve limonlu su tüketinbol bol. çözüm buBende tam bunu arastiriyorum, arkadasim kullandi vajinal daraltma icin almis cok memnun. ama ben en cokda akinti koku icin istiyorum öyleki esimle aram acildi bana cok kokuyor diyor evet cok kokuyor![]()
O halde deneyin derim kullanicilarimiz çok memnun pişman olmazsınız ☺ 05.....Bende tam bunu arastiriyorum, arkadasim kullandi vajinal daraltma icin almis cok memnun. ama ben en cokda akinti koku icin istiyorum öyleki esimle aram acildi bana cok kokuyor diyor evet cok kokuyor![]()
Bahsettiginiz tongkat Madra tamamen kimyasal içeriği olan Çin malı sahte bir üründür PF wonder stick ilk üreticiden alınır ve sağlık bakanlığı onayı olan tek üründür bu arada bu markaya dikkat edin yakinda eczaneler de karsilasacaksinizBence o denilenler hiç doğru değil. Gebe kalmakla alakalı bir ürün değil ki bu. Orjinal ürün Tongkat Ajimat Madura. Wonder stick adıyla etiket ve kutu yapıp orjinalinden çok daha pahalıya satılıyor. Aldanmayalım.
05...... dilerseniz özelden iletisime gecebilirsniz referans gruplarımiza alayım sizimerak edip araştırdım yorumlarda herkes memnun faydasını görürsenz paylaşım yapın.
Kisti mı düşürdü.emin msnzOzellikle denemelisiniz.bende de vardi ama su an yok oldu.hatta benden kist bile dusurdu.eger urunu dusunjrseniz yardimci olabilirim![]()