• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PF Wonder stick kullanıp gebe kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merak edip araştırdım yorumlarda herkes memnun faydasını görürsenz paylaşım yapın.

Bende tam bunu arastiriyorum, arkadasim kullandi vajinal daraltma icin almis cok memnun. ama ben en cokda akinti koku icin istiyorum öyleki esimle aram acildi bana cok kokuyor diyor evet cok kokuyor :(

Bende tam bunu arastiriyorum, arkadasim kullandi vajinal daraltma icin almis cok memnun. ama ben en cokda akinti koku icin istiyorum öyleki esimle aram acildi bana cok kokuyor diyor evet cok kokuyor :KK43:
Akıntı koku için önce vaginal mantar vb ne ise tedavisi görün ve bol bol kefir için,yoğurt yiyin. Sirkerli su ve limonlu su tüketinbol bol. çözüm bu

Bence o denilenler hiç doğru değil. Gebe kalmakla alakalı bir ürün değil ki bu. Orjinal ürün Tongkat Ajimat Madura. Wonder stick adıyla etiket ve kutu yapıp orjinalinden çok daha pahalıya satılıyor. Aldanmayalım.

Bende tam bunu arastiriyorum, arkadasim kullandi vajinal daraltma icin almis cok memnun. ama ben en cokda akinti koku icin istiyorum öyleki esimle aram acildi bana cok kokuyor diyor evet cok kokuyor :KK43:
O halde deneyin derim kullanicilarimiz çok memnun pişman olmazsınız ☺ 05.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o denilenler hiç doğru değil. Gebe kalmakla alakalı bir ürün değil ki bu. Orjinal ürün Tongkat Ajimat Madura. Wonder stick adıyla etiket ve kutu yapıp orjinalinden çok daha pahalıya satılıyor. Aldanmayalım.
Bahsettiginiz tongkat Madra tamamen kimyasal içeriği olan Çin malı sahte bir üründür PF wonder stick ilk üreticiden alınır ve sağlık bakanlığı onayı olan tek üründür bu arada bu markaya dikkat edin yakinda eczaneler de karsilasacaksiniz

Hayir bu orjinal urun asil.ben kullaniyorum ve cok memnunum.benden boyle beyaz beyaz sonmus balon gibi parcalar dustu.kistmis meger.herkese cok tavsiye ederim.muhtesem bi urun

Ben kullandim benden kist dusurdu.ben cok memnun kaldim.dilerseniz bu urun hakkinda yardimci olabilirim😊

Back