Sandviç - Kanepeler Peynirli Zeytinli Omletim Ve Kahvaltı Sofram-İçim Beyaz Peynir Sponsorluğunda

Merhaba hanımlar. Yarışmaya ilk katılışım. Katılma sebebim ise ailece kahvaltıya olan düşkünlüğümüz. Hazırlayıp sunmayı çok seviyorum. Biz pazar kahvaltılarına ayrı bir önem veririz. Böyle bir yarışmaya katılmamak olmazdı. Çok heyecanla katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Peynirli zeytinli omlet:kk77:
İki yumurta
Bir dilim peynir
5-6 zeytin
Bir yemek kaşığı un
Üç dört dal maydanozun yaprakları
Pişirmek için sıvı yağ
Tarif

Yumurtaları kırıp çırptıktan sonra peynir zeytin ve maydanozuda ekleyip karıştırıyoruz ve yağlanmış tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Dilimleyip servis yapıyoruz

Eki Görüntüle 1799279

Eki Görüntüle 1799280

Eki Görüntüle 1799281

Eki Görüntüle 1799282

Eki Görüntüle 1799283

Eki Görüntüle 1799287 Eki Görüntüle 1799288

Eki Görüntüle 1799289

Eki Görüntüle 1799291

Eki Görüntüle 1799292

Eki Görüntüle 1799293

Eki Görüntüle 1799294

Eki Görüntüle 1799295

Eki Görüntüle 1799296
Anammm :KK57::KK57: sofrada yok,yokkk hoşgeldin iyiki geldin:KK50: BAŞARILAR:KK68:

Siyah ve beyazı çok sevdiğim için sanırım kahvaltı masanıza ve sunumlarınıza bayıldım.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.

Bir kuş sütü eksik galiba bu sofrada.:KK48:Her çeşit omlet duydum ama zeytinli omlet duymamıştım.Değişik olmuş.Sofrada kek benzeri birşey var onu anlayamadım.Tuzlu kek galiba.Sunumlar süper.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Bir kuş sütü eksik galiba bu sofrada.:KK48:Her çeşit omlet duydum ama zeytinli omlet duymamıştım.Değişik olmuş.Sofrada kek benzeri birşey var onu anlayamadım.Tuzlu kek galiba.Sunumlar süper.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Meyveli kek canım o . Zeytinli omlet deneyin derim. Tabi benim gibi zeytin sevenlerdenseniz❤️Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bende tariflerinizi beğeniyle takip ediyorum. Sessiz takipçinizim:KK68:

Meyveli kek canım o . Zeytinli omlet deneyin derim. Tabi benim gibi zeytin sevenlerdenseniz❤️Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bende tariflerinizi beğeniyle takip ediyorum. Sessiz takipçinizim:KK68:
Aaa ben tuzlu birşey sanmıştım.Onu da çok beğendim.Zeytin severim zaten denerim inşallah bir sabah.Hıı demek takipçimsiniz.Gizlenmeyin arada ses çıkarın.:KK48:Çok sevindim takip etmenize.:KK37:

Aaa ben tuzlu birşey sanmıştım.Onu da çok beğendim.Zeytin severim zaten denerim inşallah bir sabah.Hıı demek takipçimsiniz.Gizlenmeyin arada ses çıkarın.:KK48:Çok sevindim takip etmenize.:KK37:
Yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli ama bebek olunca yazmak zor oluyor

Rica ederim ayrıca sizi yakından tanımayıda çok isterdim. Bence mutfakta başarılı olan her yerde başarılıdır
Bilmiyorum o kadar başarılımıyım ama ben de sizi tanımak isterdim.Karadenizliyim.Buralara yolunuz düşerse tanışırız belki birgün.:KK37:

Bilmiyorum o kadar başarılımıyım ama ben de sizi tanımak isterdim.Karadenizliyim.Buralara yolunuz düşerse tanışırız belki birgün.:KK37:
Ben doğu tarafındayım. Karadenize hiç gelmedim. Ama yeşil güzel olduğunu biliyorum. Kısmet belki de sizin yolunuz buralara düşer bizlere misafir olursunuz

Ben doğu tarafındayım. Karadenize hiç gelmedim. Ama yeşil güzel olduğunu biliyorum. Kısmet belki de sizin yolunuz buralara düşer bizlere misafir olursunuz
Evet yeşil güzel yani:)Belli mi olur hayat bu.Çok misafirperver olduğunuzu biliyorum.Yolum düşerse buradan adresi alır kapınızı çalarım belki:)

Back
X