- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi manolya1458
ellerinize saglık yarısta başarılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimellerinize saglık yarısta başarılar![]()
AnammmMerhaba hanımlar. Yarışmaya ilk katılışım. Katılma sebebim ise ailece kahvaltıya olan düşkünlüğümüz. Hazırlayıp sunmayı çok seviyorum. Biz pazar kahvaltılarına ayrı bir önem veririz. Böyle bir yarışmaya katılmamak olmazdı. Çok heyecanla katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Peynirli zeytinli omlet
İki yumurta
Bir dilim peynir
5-6 zeytin
Bir yemek kaşığı un
Üç dört dal maydanozun yaprakları
Pişirmek için sıvı yağ
Tarif
Yumurtaları kırıp çırptıktan sonra peynir zeytin ve maydanozuda ekleyip karıştırıyoruz ve yağlanmış tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Dilimleyip servis yapıyoruz
Eki Görüntüle 1799279
Eki Görüntüle 1799280
Eki Görüntüle 1799281
Eki Görüntüle 1799282
Eki Görüntüle 1799283
Eki Görüntüle 1799287 Eki Görüntüle 1799288
Eki Görüntüle 1799289
Eki Görüntüle 1799291
Eki Görüntüle 1799292
Eki Görüntüle 1799293
Eki Görüntüle 1799294
Eki Görüntüle 1799295
Eki Görüntüle 1799296
Hoşbuldum. Teşekkürler. Size de başarılarAnammmsofrada yok,yokkk hoşgeldin iyiki geldin
BAŞARILAR
![]()
Beşiktaşlı mısın yoksa?Siyah ve beyazı çok sevdiğim için sanırım kahvaltı masanıza ve sunumlarınıza bayıldım.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Beşiktaşlı mısın yoksa?![]()
TeşekkürlerSiyah ve beyazı çok sevdiğim için sanırım kahvaltı masanıza ve sunumlarınıza bayıldım.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Meyveli kek canım o . Zeytinli omlet deneyin derim. Tabi benim gibi zeytin sevenlerdensenizBir kuş sütü eksik galiba bu sofrada.Her çeşit omlet duydum ama zeytinli omlet duymamıştım.Değişik olmuş.Sofrada kek benzeri birşey var onu anlayamadım.Tuzlu kek galiba.Sunumlar süper.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Aaa ben tuzlu birşey sanmıştım.Onu da çok beğendim.Zeytin severim zaten denerim inşallah bir sabah.Hıı demek takipçimsiniz.Gizlenmeyin arada ses çıkarın.Meyveli kek canım o . Zeytinli omlet deneyin derim. Tabi benim gibi zeytin sevenlerdensenizTeşekkürler iyi dilekleriniz için. Bende tariflerinizi beğeniyle takip ediyorum. Sessiz takipçinizim
![]()
Yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli ama bebek olunca yazmak zor oluyorAaa ben tuzlu birşey sanmıştım.Onu da çok beğendim.Zeytin severim zaten denerim inşallah bir sabah.Hıı demek takipçimsiniz.Gizlenmeyin arada ses çıkarın.Çok sevindim takip etmenize.
![]()
Eğlencelimiyim.Yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli ama bebek olunca yazmak zor oluyor
Bilmem samimi geliyorsunuz banaEğlencelimiyim.Birileri beni okuyor ama çoğunu tanımıyorum.Bebek varsa zor tabi.Napalım gizli takipçim olun siz de.
![]()
Çok teşekkür ederim.Bilmem samimi geliyorsunuz bana![]()
Rica ederim ayrıca sizi yakından tanımayıda çok isterdim. Bence mutfakta başarılı olan her yerde başarılıdırÇok teşekkür ederim.![]()
Bilmiyorum o kadar başarılımıyım ama ben de sizi tanımak isterdim.Karadenizliyim.Buralara yolunuz düşerse tanışırız belki birgün.Rica ederim ayrıca sizi yakından tanımayıda çok isterdim. Bence mutfakta başarılı olan her yerde başarılıdır
Ben doğu tarafındayım. Karadenize hiç gelmedim. Ama yeşil güzel olduğunu biliyorum. Kısmet belki de sizin yolunuz buralara düşer bizlere misafir olursunuzBilmiyorum o kadar başarılımıyım ama ben de sizi tanımak isterdim.Karadenizliyim.Buralara yolunuz düşerse tanışırız belki birgün.![]()
Evet yeşil güzel yani:)Belli mi olur hayat bu.Çok misafirperver olduğunuzu biliyorum.Yolum düşerse buradan adresi alır kapınızı çalarım belki:)Ben doğu tarafındayım. Karadenize hiç gelmedim. Ama yeşil güzel olduğunu biliyorum. Kısmet belki de sizin yolunuz buralara düşer bizlere misafir olursunuz
Beklerim canım.Evet yeşil güzel yani:)Belli mi olur hayat bu.Çok misafirperver olduğunuzu biliyorum.Yolum düşerse buradan adresi alır kapınızı çalarım belki:)