• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peynirde koku

deniz621

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
24
7
16
28
Merhaba kizlar ben kislik peynir tuzlayip bastim dolabda sakliyodum ama bugun bi tane ckardim farkli bi koku var yerken hissediliyo daha once yiyodum sorun yoktu 5ltrlk kaptan farkli yogurt kovasina bosaltm kapagni taktm sonra olusmus napmaliyim bu koku nasil gecer lutfen yardim

Hayit canim ya tadindada var eksilik falan degilde bozuk gibi kokuyo hani antep beyniri denilen basma peynirden atmak istemiyorum baya var napsam aceba tekrar tuzlamak cozum olur mu bilemiyorum

Yani bence dene yenmemesinden iyidir baska alternatifler üretmek agzınıda sıkıca kapat ki koku sinmesin dolabın kokusuda öyle yapıyor sıkı kapatmak lazım yoksa hemen çekiyor

Saol canim ama pek gitcek gibi degil insallah gider ziyan olcak yoksa acilik eksilik olsa bozulmus diyecegim ama sadece bi koku anlamadim hakini helal et vakiti aldim cok saol

Estf canım burada birbirimze yardım için varız... sen dediğim gibi bir dene bakalım birşey kaybetmezsin çöpe atmaktan iyidir baktın olmuyor yapcak bişey yok:KK200:

Saol canim ama pek gitcek gibi degil insallah gider ziyan olcak yoksa acilik eksilik olsa bozulmus diyecegim ama sadece bi koku anlamadim hakini helal et vakiti aldim cok saol
Bir haftalık yiyeceğiniz kadar dere otu acı sivri biber doğrayın içine kısmen kokusunu alır

Back
X