Maske Tarifleri Peynir, Kekiksuyu ile sivilce ve Siyah noktalarn sonu

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

yavulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
19
0
arkadaşlar sivilce sorununuz varsa çok güzel bir çözüm buldum PEYNİR KEKİK suyu aktarlarda satılıyor pahalı bir ürün değil
siyah noktalar ve sivilcelerle dolu bir cildim vardı bu seneye kadar geçen yılın yarısında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım:nazar::nazar: peynir kekik suyunu gece yatmadan yarım saat önce sürüyorum ve bekletiyorum sonra yüzümü yıkayıp yatıyorum günde bir sefer olmak üzere sürün ve güzel bir cilde sahip olacaksınız ürün fiyatı sadece 4 ytl

arkadaşlar siyah noktalar için bir önerim daha var 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı yoğurt ve limon suyu bunları karıştırıp yüzünüze 15 dakika boyunca maske apınız ardında ılık su ile yıkayın ve buhar banyosu yaptırın yüzünüze

yulaf maskesini duydunuzmu kızlar yulafı pişiriyoruz ardından soğuduktan sora kaşık yardımıyla ezin ve yüzünüze maske yapın sivilceler için güzel bir sonuç elde edersiniz

arkadaşalr bu maskeyi uygulayan var mı 1 tatlı kaşığı mısır unu 1 tatlı kaşığından biraz fazla yoğurt ve limon suyu ben hiç denemedim ama okuduğum bir yerde sivilceler için güzel sonuşlar elde edeceksiniz diyordu

teşekkürler yavulu benimde gerçekten öyle bir sorunum var hemen deniyecem kekik suyunu peki nekadar zamanda yok oluyo acaba

meraba niyeee ben gecen sene haziranda kullanmaya basladım şimdi baya azaldı ben beyaz bi cilde sahip oluyorum sanada kolay gelsin eminim güzel bi cilde sahip olursun

evet aktarlarda peynir kekik suyu veye kutusunun üzerinde KARKİM yazıyo

arkadaşlar sivilce sorununuz varsa çok güzel bir çözüm buldum PEYNİR KEKİK suyu aktarlarda satılıyor pahalı bir ürün değil
siyah noktalar ve sivilcelerle dolu bir cildim vardı bu seneye kadar geçen yılın yarısında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım:nazar::nazar: peynir kekik suyunu gece yatmadan yarım saat önce sürüyorum ve bekletiyorum sonra yüzümü yıkayıp yatıyorum günde bir sefer olmak üzere sürün ve güzel bir cilde sahip olacaksınız ürün fiyatı sadece 4 ytl
canım nasıl uygulanıyor tam olarak anlamadım benim çok fazla siyah noktam yok sadece burnumda biraz var yani sadece siyah nokta olan bölgeye sürmem yeterli olur mu? ve bu peynir kekik suyu nasıl bşy ya peynir mi kekik mi anlamadım? cildi yakmaz dimi yani kızarıklık filan oluştu mu sende? ve nasıl çıkartıyor hiç ovmadan sıkmadan anlamadım ?

cilde hiç bir yan etkisi yok daha doğrusu bana ve kullanan arkadaşlarıma bişey olmadı siyah noktan hangi bölgede ise oraya pamuk yardımıyla sürebilirsin adı peynir kekik suyu diğer adı ise KARKİM aktarlarda 4 veya 5 ytl ye satılıyor tam olarak hiçbir yan etkisi falan yok

arkadaşlar herzaman yazdığım gibi peynir kekik suyunun faydaları git gide artıyor yüzümde iltihaplı sivilceleri kurutuyor ve yüzünüzden çabucak gitmesini sağlıyor yüzünüzde kalan lekelerin giderilmesini ve siyah noktaların gitmesini sağlıyor ucuz bir ürün olan peynir kekik suyu harika VALLAHA herkese tavsiye ederim

ahh ahhh bende çok çektim vede hala çekiorum su sivilce ve siyah noktalardan. denemediğim yöntem, almadığım kozmetik ürünü kalmadı. artık bıktım... dermotolağa gittim en sonunda verdikleri ilaçları kullanacaktım ki, hamile olduğumu öğrendim. bendeki de sansızlık:KK43: kil maskesiydi, gül suyuydu, sodaydı, mayaydı, ardıç sabunuydu, portakal yağıydı ... falan filan bisürü sey kullandım. hiç biri etkili olmadı. aksine sanki hepsi daha da artırdı. şimdi sebamed sabunu kullanıyorum bakalım.4 gün oldu. şimdilik bi tesiri olmadı. olmazsa intahar etmeyi düşünüyorum... :KK43:

Sivilce maskesi: Üç tutam defne yaprağı, bir tutam tarçın kayısı suyunda pişirilir. 1 adet yumurta ve yarım fincan süt karıştırılarak krem haline getirilir. Cilde uygulanır... Yüzdeki sivilceleri giderir ve cilde tazelik kazandırır. Saça uygulandığındaysa dökülmeyi durdurur ve saçın geç ağarmasını sağlar.

Siyah noktalar için; bir kase yoğurt ve bir limonun suyu... Limon suyu ile yoğurdu karıştırıp gözlerinize değmeyecek şekilde yüzünüze sürün ve 15 dakika kadar bekletin. Limon suyu cildinizi dezenfekte eder, sivilcelerinizi kurutur ve siyah noktaların azalmasına yardımcı olurken; yoğurt ise cildinizi beseleyerek nemlendirici vazifesi görür. Aynı zamanda cildinizin yağ miktarını dengeler. Haftada bir defa uygulayabileceğiniz bu maskenin ardından yüzünüzü ılık su ile yıkayabilirsiniz.

Ayrıca isterseniz, maskenizi çıkardıktan sonra, cildinizi içerisine papatya çiçekleri atılmış, kaynamış su buharına 5 dakika kadar tutabilirsiniz. Papatya cildinizi dinlendirir ve canlılık kazandırır..

Bir başka etkili olan yöntem ise; 1 tatlı kaşığı mısır unu ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu karıştırıp, göz çevreniz hariç cildinize uygulayın.. 15 dakika kadar sonra cildinizi yıkayın.. İsterseniz, ardından papatyalı su buharına yüzünüzü 5 dakika kadar tutabilirsiniz.

Haftada bir defa uygulayabileceğiniz bu maske, siyah noktaların azalmasına yardımcı olacaktır.

Umarım bu tariflerde işinize yarar arkadaşlar
yerimseniben a.s.

tonik olarak kullanabilirmiyim? yani sonra yikamadan direkt ustune krem sursem olur mu?

canım kekik suyunu denemdim ben ama bana kalırsan kullanacaksan bile muhakkak tonik kullanmalısın.açılan gözeneklerin için şart yoksa ileride daha büyük bir sorunla karşılaşırsın.

cok useniyorum toniklemeye ben. cok gereksiz bir sey pamuga dokulmus birkac damlanin ne faydasi olacak cilde diye dusnuyorum

cok useniyorum toniklemeye ben. cok gereksiz bir sey pamuga dokulmus birkac damlanin ne faydasi olacak cilde diye dusnuyorum

Tonik temizliği tamamlar ve gözenekleri sıkılaştırır. Cildin günlük bakımında, temizlikten sonraki ikinci adım, kalan son artıkları arındıran ve gözenekleri sıkıştırmaya yarayan tonik uygulamasıdır.

Umarım bu açıklama toniğin cilt için gerekli olup olmadığını anlatmıştır. Sana tavsiyem internetten toniklerin içeriklerini ve neye yaradığını daha detaylı araştırmandır canım yerimseniben

X