Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar. 8 aylık bir oğlum var. Fazla kilosu ve gücünden dolayı doktora götürdük :) gülmemek elde degil. 1 yaşın kıyafetlerinin dar geldiğinin şokunu bazen yaşıyoruz. Kemik gelişiminin bu denli iyi olmasını sanırım peynire ve kemik suyuna borçluyuz. Beslenmede kimseyi dinlemeyip herşeyi denedim ve sonunda bu iki besinden fazlasıyla memnun kaldım tavsiye ediyorum.
Merhabalar. 8 aylık bir oğlum var. Fazla kilosu ve gücünden dolayı doktora götürdük :) gülmemek elde degil. 1 yaşın kıyafetlerinin dar geldiğinin şokunu bazen yaşıyoruz. Kemik gelişiminin bu denli iyi olmasını sanırım peynire ve kemik suyuna borçluyuz. Beslenmede kimseyi dinlemeyip herşeyi denedim ve sonunda bu iki besinden fazlasıyla memnun kaldım tavsiye ediyorum.
kızım da bir hafta sonra yasına giriyor.ve neredeyse hiç peynir yemedi.yediremiyorum. kemik suyunuda denememiştim baslıyayım en iyisi bebişinede masallah subhanallah allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederim. Allahım cümlemizin bebeğini nazarlardan korusun. İlk başlarda oğlumda peyniri yememişti. Labneyi mamalarına meyvelerine katarak sevdirdim. Daha sonrada beyaz peyniri aynı şekilde sevdirdim.kemik suyunun faydasını fazlasıyla göreceğine eminlm.Buzluğumda buz kalıplarına döküp dondurduğum ve hazırda herdaim bulundurduğum kemik ve tavuk suyum vardır. Çorbalarına devamlı bunlardan kullanırım. Pratik ve sağlıklı :)
Her besinden almasi gerekir cocuklar dengeli bicimde bizim kizds 8 aylikken 3 ay onde gidiyordu ama agzini actiramiyorduk kemik gelisimide ayina gore fazla cikti ama annr sutunden