Ben bir süredir pevonia ürünlerini kullanıyorum spa'da çalışan bir arkadaşım önermişti ve çok memnunum. Cildim çok kuru ve hassas. Kuru ciltler için tonik ve nemlendirici krem satın aldım. Normalde ne kullansam cildim hep yanar, pevonia'yı seçmemin sebebi alkol içermemesi. Spa ürünü olması yani her yerde satılmaması da çok önemli yani kozmetik bir ürün değil. Seçiminiz pevonia olmasa bile hangi ürün olursa olsun mutlaka spa ürünü olmasına dikkat edin, kalite çok farklı oluyor. Adını çok duyduğumuz pek çok market ürünü maalesef tamamen reklam. Eğer imkanınız varsa satın almadan önce eşantiyon deneyebilirseniz iyi olur, ciltte nasıl durduğunu görmek açısından. Spa'larda bu tarz eşantiyonlar bulunabilir. Yalnız tek sorun fiyatı. Ben yurtdişında yaşıyorum ve fiyatlar çok daha ucuz, Türkiye'deki fiyatlar neredeyse normal fiyatın 2 katından bile fazla
Eğer yurtdışında tanıdığınız varsa belki yardımcı olurlar. Veya güvenilir internet siteleri var mesela sakıncası yoksa yazayım ben ürünlerimi Amazon.com dan satın alıyorum, tüm dünyaya ürün postalıyorlar bildiğim kadarıyla ama tabii posta ücreti de alırlar, nihayetinde yine biraz pahalıya gelir..