Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler yükledimSomucu da atsaydiniz belki vardir. Gecmis olsun
Evet biliyorum ama mesela rahim ağzı kanseri teşhisi almıştı kanser kaçıncı evre de karaciğere sıçramış rektumda gözüküyor durum çok mu kötüCok gecmis olsun ama maalesef bazi pozitif durumlar var.
Biyopsisi temiz çıkmıştı doktor da şaşırdı bi karışıklık oldu oralarda canım pazartesi onkolojiye gidicez bakalımCok gecmis olsun. Her turlusu kotu tabii ki ama en kotusu akcigere bulas olmasi anladigim kadariyla suan oyle bi durum yok. Pet cekiminde mi evre soyluyorlar ki bildigim kadari ile patoloji aonucu verecek kacinci evre oldugunun cevabini
Biyopsisi temiz çıkmıştı doktor da şaşırdı bi karışıklık oldu oralarda canım pazartesi onkolojiCok gecmis olsun. Her turlusu kotu tabii ki ama en kotusu akcigere bulas olmasi anladigim kadariyla suan oyle bi durum yok. Pet cekiminde mi evre soyluyorlar ki bildigim kadari ile patoloji aonucu verecek kacinci evre oldugunun cevabini
evettttÇook geçmiş olsun
Hpv pozitifliği sonucu mu gelişti bu durum?
Evet bu tarz hatalar olabiliyor, bir yakınımın da başına geldi, gerekirse başka bir hastane de tekrar yaptırın, yanıltıcı sonuçlar gelsin inşallahBiyopsisi temiz çıkmıştı doktor da şaşırdı bi karışıklık oldu oralarda canım pazartesi onkolojiye gidicez bakalım
TeşekkürlerEvet bu tarz hatalar olabiliyor, bir yakınımın da başına geldi, gerekirse başka bir hastane de tekrar yaptırın, yanıltıcı sonuçlar gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce tedavinizi olursunuz. Doktorunuz evrenizi söyler. Evreleme pet CD yapılıyor diye biliyorum. Patoloji sadece türünü ve alınan biyopsi kanser olup olmadığına bakar
Insallah birsey cikmaz yanlislik vardir cok cok gecmis olsunBiyopsisi temiz çıkmıştı doktor da şaşırdı bi karışıklık oldu oralarda canım pazartesi onkolojiye gidicez bakalım
TeşekkürlerEvet bu tarz hatalar olabiliyor, bir yakınımın da başına geldi, gerekirse başka bir hastane de tekrar yaptırın, yanıltıcı sonuçlar gelsin inşallah
teşekkürlerÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce tedavinizi olursunuz. Doktorunuz evrenizi söyler. Evreleme pet CD yapılıyor diye biliyorum. Patoloji sadece türünü ve alınan biyopsi kanser olup olmadığına bakar