peşpeşe ağır geldi:(

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
merhaba arkadaşlar.

ben siteye bu bölümden girmiş 23 ağutosta 5 haftalık düşük yapmıştım.
sonrasında ise tekrar hamile kaldım ve hamilelik belirtilri bölümüne geçmiştim. kısmette buraya geri dönmek varmı. eylülün 26 da lekelenme şikayetyle doktora gidmiştim ve acill olarak ameliyata olmışlar buda dış gebelikmiş. peşpeşe çok ağır geldi banada eşime. annemden ayrı olmamda cabası.ama rüyamda sürekli bi muaynehanedeyim ve doktorum bana sende bebek yok diyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gece bu rüyayı gördüm. belkide fala ümitlenmemem içindi... eşim şimdi kesinlikle bebek istemiyorum diyor. o kadar çok korktuki artık bidaha yaşamanı istemiyorum diyor. ama benim yaralarımı ancak yeni bir bebeiş sarar. allah kimsenin başına böyle bişey vermesin. sizlerle paylaştığımda biraz rahatlıyorum. sizin desteklerniz beni çok mutlu ediyor. hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.

ben siteye bu bölümden girmiş 23 ağutosta 5 haftalık düşük yapmıştım.
sonrasında ise tekrar hamile kaldım ve hamilelik belirtilri bölümüne geçmiştim. kısmette buraya geri dönmek varmı. eylülün 26 da lekelenme şikayetyle doktora gidmiştim ve acill olarak ameliyata olmışlar buda dış gebelikmiş. peşpeşe çok ağır geldi banada eşime. annemden ayrı olmamda cabası. eşim şimdi kesinlikle bebek istemiyorum diyor. o kadar çok korktuki artık bidaha yaşamanı istemiyorum diyor. ama benim yaralarımı ancak yeni bir bebeiş sarar. allah kimsenin başına böyle bişey vermesin. sizlerle paylaştığımda biraz rahatlıyorum. sizin desteklerniz beni çok mutlu ediyor. hepinize şimdiden teşekkür ederim.

canım çok geçmiş olsun.allah birdaha yaşatmasın.kolay değil ama hayat devam ediyor ve dediğin gibi belkide yaralarını sarmanda sana en büyük yardım edecek sağlıklı bir bebek olabilir.bundan sonra herşey gönlünce olsun

pinkayacım çok geçmiş olsun, peşpeşe olması çok sarsıcı, dayan ve sabırlı ol canım, insan çok derin bir travma yaşıyor, eşinle birbirinize destek olarak atlatabilirsiniz ancak, yalnız en azından 2-3 ay korun ve vücudunu, kafanı dinlendir canım, inan iyi gelecek, inşallah bir daha aynı acıları yaşamazsın.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.benimde sizler gibi teklarlayan 3 gebelik kaybım var..ilk gebeliğim 3 yıl önce 13 haftalıken kaybettim 2. gebeliğimde 8 ay sonra oldu 5 aylıktı gelişim geriliği ve su azlığı vardı.ama sadece sorun bu değildi beyinde kist görünüyor ve mesanesi yoktu.bu gebeliğimde olamayacağı için sonlandırıldı ve daha sonra 6 ay sonra tekrar hamile kadım 8 haftalık kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum.ve şimdi gereken bütün tahlillerim yapıldı (eşime ve bana) ama hiç bir sorun yokk peki neden 3 bebeğimide kaybettim..şuan tekrar hamile kalmayı istiyorum 4 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum..sizlerede cok gecmiş olsun..Allahım bebek isteyen herkeze en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasıp etsin inş....

Son düzenleme:
ah canim kolay mi arka arkaya esin de cok korktu tabii, sana bir sey olur diye korkuyordur erkekler caktirmasa da biz sadece bebek icin endiselenirken onlar hem bize hem bebege endiseleniyor.
her gebelik ayni olmaz bunu kkdaki orneklerden de cok goruyoruz. Insallah bir dahakine cok saglikli olucak.
rahim filmi cektirmeden deneme istersen, rahim filmi bes dakikalik kolay bir islem mutlaka ise yarayacaktir senin durumunda tabiiki doktorun bilir en iyisini aklima direk bu geldi.
kendine birkac ay zaman tani, korkularindan arinmaya calis, hem gerekli testlerini yaptirirsan bu korku da azalir diye dusunuyorum.
dis gebelik gecirmis bir arkadasim daha yeni dogumunu yapti Allah'in izniyle sen de goruceksin o gunleri. cok gecmis olsun .

çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce sağlıkla sağlıklı bir bebek sahibi olursun

gecmıs olsun canım. hepımıze gecmıs olsun.. hatice_48 sana dacok gecmıs olsun yasadıklarınız cok zor amaatlatılmayacak seyler degılcok sukur..Rabbım en kısa zamandaen guzel duygularla tekrar yasatacaktır annelık duygusunu bıze. hayırlısı ıle alacagız evlatlarımızı kucalarımıza.. neler yasanıyor neler daha yasanacak ya da yasayacagız; bız saglam- saglıklı olmak zorundayız... hayırlısı...

gecmıs olsun canım. hepımıze gecmıs olsun.. hatice_48 sana dacok gecmıs olsun yasadıklarınız cok zor amaatlatılmayacak seyler degılcok sukur..Rabbım en kısa zamandaen guzel duygularla tekrar yasatacaktır annelık duygusunu bıze. hayırlısı ıle alacagız evlatlarımızı kucalarımıza.. neler yasanıyor neler daha yasanacak ya da yasayacagız; bız saglam- saglıklı olmak zorundayız... hayırlısı...

cok sağol tunemi sizlerede cok geçmiş olsun..allah herkeze en kısa zamanda evlatlerını kucağına almayı nasip etsin..bunlar bizler için birer sınav..

pinkaya ve hatice ikinizede cok gecmis olsun acinizi anliyorum kolay degil bende dün bos gebelikten dolayi kürtaj olanlardanim ALLAH hepmize sabir versin ve saglikli bebisler

pinkaya ve hatice ikinizede cok gecmis olsun acinizi anliyorum kolay degil bende dün bos gebelikten dolayi kürtaj olanlardanim ALLAH hepmize sabir versin ve saglikli bebisler

cok sağol canım teşekkürler..acılarımızı ancak bizler gibi tekrarlayan düşük yaşayanlar anlar.:Saruboceq:inan şuan neler hissettiğini anlayabiliyorum allah sabrını verir inş. güzel rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler kucaklarımıza almayı nasip etsin...AMİN...

X