- Konu Sahibi Carnationn
-
Diyelim, tahlil sonuçları ve araştırmalardan sonra bişey çıkmadı bunun adı ne konuyor? yani tesadüf etmiş kromozom bozukluğundan mı düşük oldu deniyor? ve bu şekilde denmiş ama sağlıklı doğum yapanlar var mı? bilgi verir misinizz? bişey çıkmamasıda iyi bişey mi kötü bişeymi anlamadım ki
arkadaşım çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin , bende iki bebeğimi kaybettim biri 12 haftalıkken ikincisi 8 haftalıkken karnımda öldü.Tüm tahlillerim yapıldı ama hiçbir sorun çıkmadı,Doktorum sağlıksız döllenme oluşmuş tesadüfen dedi bunu deneyerek mutlaka birinde birinde sağlıklısı denk gelecektir dedi.Bir sorun çıkmaması sevindirici birşey tabiki ama bazen insan düşünüyor, tedavisi olan bir hastalık olsaydıda neden düşük yaptığımı bilseydim ona göre tedavi olsaydım diye .ben şu an hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.arkadaşım biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım bol bol dua edelim .Rabbim yakın zamanda bize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inşallah.
sanada çok geçmiş olsun. dualarım seninle. umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve ben ve de bizim gibi talihsizlik yaşamış olanlarda..
canım benım dilerim Rabbim tekrrarını yasatmaz ben 4 düşügun ardından hamile kaldım sükür bı kızım var darısı senın ve tum ısteyenlerın basına....
Canım buralardamısınbende 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 7.5 haftalıktı.ŞİMDİ İKİZLERİM VAR 22 AYLIK :)))
Allah isteyen herkese versin...ama tahlilleri yaptırmak şart.benimki sebepsizdi...bişe bulamadılar yani.Allah önce iki meleğimi aldı sonra yerlerine 2 melek verdi.İsyan etmeyin ve hayırlısını dileyin.Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını kuluna verir.
Bende ard arda 3. Düdüğünü yapıorum canm bende çok bunalımdayımmayıs ayında 7 haftalık iken, bu hafta da 7,5 haftalık iken düşük yaptım. ikiside kendiliğinden düştü. doktorum 3.de araştırma yapıldığını ama risk almamak adına tahlil yaptırmamızın uygun olacağını söyledi.tabi tahlil yaptırmak için 6 hafta geçmesi gerekiyormuş.Moralim çok bozuk, canım çok sıkkın. hiç aranızda ard arda düşük yapıp sağlıkla kucağına alan yada almak için sona yaklaşmış olan var mı? Duydukça moral bulmak istiyorum..
canım bende 6 ekimde 2. bebeğimide kaybettim. 20 haftalıktı. bende 6 hafta dolunca tahlillere başlayacağım.ilk gebeliğim tedaviyle oldu 17. haftada kaybettik.2.si doğal yoldan olmuştu. asla tedavi olmadan ve tahliller yapılmadan hamile kalmak istemem.bir sonraki bebeğiminde günahına giremem.önce thlil ve tedavi olmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca yüzümüz gülecek
Canım ben 6 ve 7 haftalık peşpeşe iki düşük yaptım şimdi ikiz kızlarım var hamileliğim çok güzel ve hiç sorunsuz geçti. Bizdede genetik araştırma yapılmıştı hiçbir problem yoktu. Bu gebeliklerimin hepsi tüp bebekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?