- Konu Sahibi Carnationn
-
Bende oldu 6ay arayla ve şuanda 1yaşında kızım varrr allah bagışlaınn
canım bende 18 eylülde kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için ilk hamileliğimdi hep aklımıza kötü şeyler geliyo ama hayırlısını iste tatlım bi doktor tanıdığımız var iki bebeğide düşük olduktan sonra üçüncüyü sağlıklı bi şekilde kucaklarına almışlar Allah hepimize hayırlısını versin aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer olur
kızlar benımde 4.gebeliğim su an 17 haftadayım.ama sımdı okuyunca moralım çok bozuldu.bu zamana kadar hıc gelmemıstım.ılkı kımyasal gebelıktı 2 cısı 2 aylık 3 cusu 3 aylıkken ölmuştu.Bu sefer olucak ıns dıye umıt edıyorum ama tabıı Rabbım kısmet ederse artık.dogurana kadar hep bu stresle yasıcam sanırım.çok zor bısey rabbım yardım etsın hepımıze hakkımızda ne hayırlıysa onu versın.
bızde 3. gebelıkten sonra butun testlerı yaptırdık.hıc bırsey cıkmadı doktorum artık kan sulandırıcı ıgne başlıcaz dedı.5 haftada keseyı goruk 7 haftada kalp atısını duyduk ve hemen ıgneye başladık.sımdıye kadar hıc kanamam falan olmadı allaha sukur hersey yolunda gıbı ama içimi bir bilseniz.su an her gun 0.3 mg kan suklandırıcı iğne kullanıyorum.progestanı yenı bıraktım.kan hapı ve calsıum ısıyorum.folıc asıtıde 3 aydan sonra bıraktım.artık dua edıcez elımızden hıc bısey gelmıyo....
canım tahlil yaptırmadan 3. denemeni yapmanı tavsiye etmem... benim de 2 düşüğüm oldu.. aklına gelebilecek tüm tahlilleri yaptırdım... pıhtılaşma, tiroid, brucella,eşime sperm analizi,genetik, protein testleri vs.vs.vs... Allah' a şükür hiç birinde bişey çıkmadı... şimdi 3.denememizi yapıyoruz ve bundan sonrası Rabbime kalmış... eğer bir rahatsızlığın var ise tedavi olman gerekeceğinden sana tavsiyem iyi bir tam teşekküllü hastanede doktorla görüşüp yapılabilecek tüm testleri yaptırman....
bende 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 7.5 haftalıktı.ŞİMDİ İKİZLERİM VAR 22 AYLIK :)))
Allah isteyen herkese versin...ama tahlilleri yaptırmak şart.benimki sebepsizdi...bişe bulamadılar yani.Allah önce iki meleğimi aldı sonra yerlerine 2 melek verdi.İsyan etmeyin ve hayırlısını dileyin.Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını kuluna verir.
mayıs ayında 7 haftalık iken, bu hafta da 7,5 haftalık iken düşük yaptım. ikiside kendiliğinden düştü. doktorum 3.de araştırma yapıldığını ama risk almamak adına tahlil yaptırmamızın uygun olacağını söyledi.tabi tahlil yaptırmak için 6 hafta geçmesi gerekiyormuş.Moralim çok bozuk, canım çok sıkkın. hiç aranızda ard arda düşük yapıp sağlıkla kucağına alan yada almak için sona yaklaşmış olan var mı? Duydukça moral bulmak istiyorum..
Canım ben 6 ve 7 haftalık peşpeşe iki düşük yaptım şimdi ikiz kızlarım var hamileliğim çok güzel ve hiç sorunsuz geçti. Bizdede genetik araştırma yapılmıştı hiçbir problem yoktu. Bu gebeliklerimin hepsi tüp bebekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?