Peşpeşe 2 kez düşük yapıp bebek sahibi olanlar?

Carnationn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
325
1
46
İstanbul
mayıs ayında 7 haftalık iken, bu hafta da 7,5 haftalık iken düşük yaptım. ikiside kendiliğinden düştü. doktorum 3.de araştırma yapıldığını ama risk almamak adına tahlil yaptırmamızın uygun olacağını söyledi.tabi tahlil yaptırmak için 6 hafta geçmesi gerekiyormuş.Moralim çok bozuk, canım çok sıkkın. hiç aranızda ard arda düşük yapıp sağlıkla kucağına alan yada almak için sona yaklaşmış olan var mı? Duydukça moral bulmak istiyorum..

canım bende 18 eylülde kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için ilk hamileliğimdi hep aklımıza kötü şeyler geliyo ama hayırlısını iste tatlım bi doktor tanıdığımız var iki bebeğide düşük olduktan sonra üçüncüyü sağlıklı bi şekilde kucaklarına almışlar Allah hepimize hayırlısını versin aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer olur

Bende oldu 6ay arayla ve şuanda 1yaşında kızım varrr allah bagışlaınn

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende 18 eylülde kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı olmadığı için ilk hamileliğimdi hep aklımıza kötü şeyler geliyo ama hayırlısını iste tatlım bi doktor tanıdığımız var iki bebeğide düşük olduktan sonra üçüncüyü sağlıklı bi şekilde kucaklarına almışlar Allah hepimize hayırlısını versin aklına kötü şeyler getirme inşallah bu sefer olur

umarım :Saruboceq: .. hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun. Artık Allah'ım zamanını belirleyecek. benim istediğim zamanlar kısmet olmadı..

karnationn acınızı çok iyi anlıyorum çünkü bende bebegimi kaybedeli10 gün oldu ve 2. kendiliğinden düşüğüm inşallah bizde birgün meleğimizi sağlıcakla kucagımıza alırız...

Kişinin heterozigot ya da homozigot olduğu hangi testle belli olur?arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

bende ne yazıkki iki dusuk ve bir de kimyasal olmak uzere 3 dusuk yaptım. cok uzucu. umarım en kısa zamanda saglıkla gelir yavrularımız..

tahlilleri yaptırmadan 3.yü denemeli miyim? tahlil sonuçlarında bişey çıkmazsa da başka bir sürü şeyin araştırması yapılacakmış. uzun, moral bozucu bir süreç... bu durumda 3.denemesinde başaraılı olan, bebeğini kucağına alan var mı? yardımlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorummm..

canım tahlil yaptırmadan 3. denemeni yapmanı tavsiye etmem... benim de 2 düşüğüm oldu.. aklına gelebilecek tüm tahlilleri yaptırdım... pıhtılaşma, tiroid, brucella,eşime sperm analizi,genetik, protein testleri vs.vs.vs... Allah' a şükür hiç birinde bişey çıkmadı... şimdi 3.denememizi yapıyoruz ve bundan sonrası Rabbime kalmış... eğer bir rahatsızlığın var ise tedavi olman gerekeceğinden sana tavsiyem iyi bir tam teşekküllü hastanede doktorla görüşüp yapılabilecek tüm testleri yaptırman....

.ben ilk bebeğimi düşürdüm sonra ay sonra hamile kaldım ve şu an yaşında bir oğlum var oğlum yaşındayken doğal yolla yine hamile kaldım 2.5 aylkken kaybettim onları ikizdi bir sene yine denedim olmadı klomenle yine hamiş kaldım am oda kendiliğinden düştü artık 1.5 sene oluyor ve çok korkuyorum oğluma bir kardeş istiyorum ama tekrar doktora gitmeler ilaçlar tahliller korkuyorum çok.banada doktor araştırma yapılması gerek dedi ve tekrarlayan düşüklerde aşılamada oluyormuş bildiğim 2 ay sonra başlıcam doktora kısmetse çok zor tam kavuştum derken kaybetmek allah kimseye yaşatmasın bu acıyı...

canım bende 6 ekimde 2. bebeğimide kaybettim. 20 haftalıktı. bende 6 hafta dolunca tahlillere başlayacağım.ilk gebeliğim tedaviyle oldu 17. haftada kaybettik.2.si doğal yoldan olmuştu. asla tedavi olmadan ve tahliller yapılmadan hamile kalmak istemem.bir sonraki bebeğiminde günahına giremem.önce thlil ve tedavi olmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca yüzümüz gülecek

kızlar benımde 4.gebeliğim su an 17 haftadayım.ama sımdı okuyunca moralım çok bozuldu.bu zamana kadar hıc gelmemıstım.ılkı kımyasal gebelıktı 2 cısı 2 aylık 3 cusu 3 aylıkken ölmuştu.Bu sefer olucak ıns dıye umıt edıyorum ama tabıı Rabbım kısmet ederse artık.dogurana kadar hep bu stresle yasıcam sanırım.çok zor bısey rabbım yardım etsın hepımıze hakkımızda ne hayırlıysa onu versın.
bızde 3. gebelıkten sonra butun testlerı yaptırdık.hıc bırsey cıkmadı doktorum artık kan sulandırıcı ıgne başlıcaz dedı.5 haftada keseyı goruk 7 haftada kalp atısını duyduk ve hemen ıgneye başladık.sımdıye kadar hıc kanamam falan olmadı allaha sukur hersey yolunda gıbı ama içimi bir bilseniz.su an her gun 0.3 mg kan suklandırıcı iğne kullanıyorum.progestanı yenı bıraktım.kan hapı ve calsıum ısıyorum.folıc asıtıde 3 aydan sonra bıraktım.artık dua edıcez elımızden hıc bısey gelmıyo....

kızlar benımde 4.gebeliğim su an 17 haftadayım.ama sımdı okuyunca moralım çok bozuldu.bu zamana kadar hıc gelmemıstım.ılkı kımyasal gebelıktı 2 cısı 2 aylık 3 cusu 3 aylıkken ölmuştu.Bu sefer olucak ıns dıye umıt edıyorum ama tabıı Rabbım kısmet ederse artık.dogurana kadar hep bu stresle yasıcam sanırım.çok zor bısey rabbım yardım etsın hepımıze hakkımızda ne hayırlıysa onu versın.
bızde 3. gebelıkten sonra butun testlerı yaptırdık.hıc bırsey cıkmadı doktorum artık kan sulandırıcı ıgne başlıcaz dedı.5 haftada keseyı goruk 7 haftada kalp atısını duyduk ve hemen ıgneye başladık.sımdıye kadar hıc kanamam falan olmadı allaha sukur hersey yolunda gıbı ama içimi bir bilseniz.su an her gun 0.3 mg kan suklandırıcı iğne kullanıyorum.progestanı yenı bıraktım.kan hapı ve calsıum ısıyorum.folıc asıtıde 3 aydan sonra bıraktım.artık dua edıcez elımızden hıc bısey gelmıyo....

Canım, sağlıkla kucağına almanı canı gönülden diliyorum.. Dualarım seninle.. pozitif düşün ve rahat olmaya çalış, göreceksin kalan 5 ayında çok güzel geçecek inşallah.. darısı bizlerin başına...

canım tahlil yaptırmadan 3. denemeni yapmanı tavsiye etmem... benim de 2 düşüğüm oldu.. aklına gelebilecek tüm tahlilleri yaptırdım... pıhtılaşma, tiroid, brucella,eşime sperm analizi,genetik, protein testleri vs.vs.vs... Allah' a şükür hiç birinde bişey çıkmadı... şimdi 3.denememizi yapıyoruz ve bundan sonrası Rabbime kalmış... eğer bir rahatsızlığın var ise tedavi olman gerekeceğinden sana tavsiyem iyi bir tam teşekküllü hastanede doktorla görüşüp yapılabilecek tüm testleri yaptırman....

canım çok teşekkürler.. 6. haftam bayramda oluyor. kasımın 3.haftası tahlillere başlayacağım.. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum ...

bende 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 7.5 haftalıktı.ŞİMDİ İKİZLERİM VAR 22 AYLIK :)))
Allah isteyen herkese versin...ama tahlilleri yaptırmak şart.benimki sebepsizdi...bişe bulamadılar yani.Allah önce iki meleğimi aldı sonra yerlerine 2 melek verdi.İsyan etmeyin ve hayırlısını dileyin.Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını kuluna verir.

bende 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 7.5 haftalıktı.ŞİMDİ İKİZLERİM VAR 22 AYLIK :)))
Allah isteyen herkese versin...ama tahlilleri yaptırmak şart.benimki sebepsizdi...bişe bulamadılar yani.Allah önce iki meleğimi aldı sonra yerlerine 2 melek verdi.İsyan etmeyin ve hayırlısını dileyin.Şüphesiz Rabbim herşeyin en hayırlısını kuluna verir.

Çok çok güzel bir mesaj.. bu mesajı okuduğuma çok sevindim. sağlıkla büyütün çocuklarınızı.. darısı benim ve benim gibi isteyen herkesin başına..

mayıs ayında 7 haftalık iken, bu hafta da 7,5 haftalık iken düşük yaptım. ikiside kendiliğinden düştü. doktorum 3.de araştırma yapıldığını ama risk almamak adına tahlil yaptırmamızın uygun olacağını söyledi.tabi tahlil yaptırmak için 6 hafta geçmesi gerekiyormuş.Moralim çok bozuk, canım çok sıkkın. hiç aranızda ard arda düşük yapıp sağlıkla kucağına alan yada almak için sona yaklaşmış olan var mı? Duydukça moral bulmak istiyorum..

Canım ben 6 ve 7 haftalık peşpeşe iki düşük yaptım şimdi ikiz kızlarım var hamileliğim çok güzel ve hiç sorunsuz geçti. Bizdede genetik araştırma yapılmıştı hiçbir problem yoktu. Bu gebeliklerimin hepsi tüp bebekti canım

Canım ben 6 ve 7 haftalık peşpeşe iki düşük yaptım şimdi ikiz kızlarım var hamileliğim çok güzel ve hiç sorunsuz geçti. Bizdede genetik araştırma yapılmıştı hiçbir problem yoktu. Bu gebeliklerimin hepsi tüp bebekti canım

Canım, sağlıkla güzel günlerde büyüt kızlarını... eminim çok zor geçmiştir o günler.. umarım bende böyle düzlüğe çıkarım:).. desteğin, mesajın için çok teşekkürler..

Back