- Konu Sahibi cranberry84
-
nasıl gecırdın bu seferki atagı belliki cok etkilemiş dıgerlerınden değişkmiydi.Ah canım gecıcek bı yerde bırakıp gıdıcek gıderken de cok yaralar acıcak yıpratmasıda cabası.yardım al biran önce.
ay evet cnm ya ne ıgrenc bır hastlaıkmıs ısın tuhafı benım dogumdan once hıc boyle seylerım yoktu yanı aklıma bıle gelmezdı ölum dogumum ve sonrasındakı amliyatım cok kotu gecti hakikaten sarsıcı idi orada yasadıgım mseyler dogumdan sonra tekrarlama yaptı kalbime takmıstım kafayı tamamen ameliyattan kalan bır seydı bu anladım zaten hemen pskılokjık oldugunu bebegımle ılgılenecegıme kendımle ugrasıordum ailemde uzucu seylerde yasamıstık tam o sıralarda ıyıce fena olunca baktım olacak gıbı degıl gıttım dra ama buyuk olcude kendım degıstım o kdar fena durumdaydımki sımdı meslea hastanelere gıdemem ufak sıradan bıseyde bıle bazen acayio heyecanlnıyorum berbat bısıbu ölüm korkusu cok yaygın bu hastalıkta zaten atakların cogu nedenıde ölümü kabullenememek sanırım.bende de var ne olsa sonunu ölüme baglıyorum dişçiye gidicem dişçi kolkutugundan kalkamadıgımı dusunuyorum sonra dıscı koltugunda acı hıssetmedıgım halde aglıyorum.hep bundan kaynaklanıyor vucudumdakı en ufak bı rahatsızlıgı hemen sonunda kotu bısey olucak ve ben olucem dıye dusununce vucudun şartelleri atıyo işte panik atak illeti geliyo yerleşiyo.tabi kov kova bilirsen:)sen dogum sonrası depresyonu gecırıyosun belli cogu dogumdan sonra oluyomuş ama kendini bırakma gecer.ben daha dogum bile yapmadım hep bu kaygılarım yuzunden ertelıyorum
Ben de nerdeyse 5 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum.İlk sinyaller babam bi sabah hastalanıp,kronik hastalıkların pençesine düştüğünde başladı.Zaman zaman iyi hissettim zaman zaman çok kötü oldum,bazı dönemler sabahtan akşama kadar sadece bu krizleri beklediğim ve hiç bir şeyle ilgilenmediğim oldu.İlaç alamadım çünkü hemen hemen bu hastalıkla tanıştığım günden beri aynı zamanda bebek için mücadele ediyorum.Şimdi psikoterapi alıyorum.Daha iyiyim ama tamamen iyileşmedim.Biliyorum bu insanı öldürmeyen ama gerçekten perişan eden bi hastalık.
Aslında düzenli ilaç almak bir çok vakada işe yarar diyorlar,belki beraberinde terapi ile daha rahat edebilirsiniz.Çok çok geçmiş olsun,çoğu kişinin "bu da hastalık mı" dediği bu illeti ancak çeken bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?