Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim estagfurlah.Evde kalacamdan korktular cevremdekiler bir ay icinde evlendim simdiki aklim olsaydi kim ne derde desin evlenmezdim heralde ama ışte kaderde ne yazildiysa onu önüne geçilmiyor canimAy pardon!!!
ben severek evlenmek istiyorum ama bi türlü olmuyor babamölmeden seni baş göz edeyim yoksa gözüm arkada kalacak diyor ama neden bu baskı heryerde bu yıldım valla burda evlenen arkdşlar bi çok sorun çekiyor görüyorum
benimde ailemin evde kalacam korkusu var gelen bi daha gelmez falan diyorlar ama ben kendi ideallerim var hayallerim var diyorum anlamıyorlar şu an çalışıyrm ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan kendimi hedeflerime odakladım ama ailem evlen diyor . dedikleri kişi asla yapımın uymayacağı aramızda kültür farkı olan biri istemeyincede ben kötü oluyorum insanları hor görüyorsun diyor ailem bana vicdn yapmaya bayılır zaten bugüne dek evliliği kötü tanıtan onlar el evi çok zordur elin adamı şöyledir diye diye beni soğuttularYok canim estagfurlah.Evde kalacamdan korktular cevremdekiler bir ay icinde evlendim simdiki aklim olsaydi kim ne derde desin evlenmezdim heralde ama ışte kaderde ne yazildiysa onu önüne geçilmiyor canim
Aynen yazdigin gibi oldu. benimde hayallerim vardi evlendigim kişi gorunuste cok kulturlu tabiki baskalarina ama bana gelince tam bir odun çıktı bide cok fazla tanima firsatim olmadi.görücü usulü ile evlendim.ama ben böyle yaptim senininkide böyle olur demiyorum sadece içine sinen birisi olursa evlenmeni tavsiye ederim canimbenimde ailemin evde kalacam korkusu var gelen bi daha gelmez falan diyorlar ama ben kendi ideallerim var hayallerim var diyorum anlamıyorlar şu an çalışıyrm ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan kendimi hedeflerime odakladım ama ailem evlen diyor . dedikleri kişi asla yapımın uymayacağı aramızda kültür farkı olan biri istemeyincede ben kötü oluyorum insanları hor görüyorsun diyor ailem bana vicdn yapmaya bayılır zaten bugüne dek evliliği kötü tanıtan onlar el evi çok zordur elin adamı şöyledir diye diye beni soğuttular