PES ETMEK YOK !DİYET ZAMANI

senemhakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
23
9
Kızlar merhaba;
1,58 Boyunda 66 kıloyum,5 mayısta dıyetısyene gıttım ve basladım dıyete aslında cok fazla dıyet tecrubem oldu ,dogum yaptıktan sonra 89 kıloya kadar cıktım diyetısyen destegı ıle 58 kıloya kadar dustum ve tekrar 8 kılo alıp 66 kıloya cıktım.O yuzen yenıden basladım ama bu sefer cok kacamak yapmaya basladım eskısı gibi azımlı degılım.Arkadas destegı ıle hırs yapabılecgımı dusunuyorum.diyet ile ilgili bilgilerinizi paylasırsanız memnun olurum .bende hergun neler yaptıgımı yazıcam sizlere

bol su ve bol hareket tek önerim bu . diyete uyabilsem keşke ama bende bir diyetisyene gidiyim diyorum bakalım ne olacak

yeşil çaya limon sıkıyorum biraz daha güzel oluyor :) günde 1.5 litre ancak içiyorum pek aram yok suyla ama spor olmazsa etkisi bile olmuyor :KK43:

yeşil çaya limon sıkıyorum biraz daha güzel oluyor :) günde 1.5 litre ancak içiyorum pek aram yok suyla ama spor olmazsa etkisi bile olmuyor :KK43:

Ben bu hafta 3 gün 30 dk en az yürüyüş yaptim ama 88 kıloyken eliptik cok yapmıştım.spor cok etkili gercekten ama önemli olan beslenme ve su benim is yerindeki arkadaşım sadece diyet yaparak cok ciddi kilo verdi .bol su içince bütün ödemler gidiyor

bende spora basladım evde ,elıptık yapıyrm,plastes ve yuruyus bakalım ne olacak gecen cumartyesı gıttım dıyetsyene 65,3 kiloya dusmusum ,66 kıloydum 1,600 gr yagdan vermısım .ödem tuttugum ıcın tartıya 700 gr yansımıs u hafta sporda yapıyrm cumartesı dıyetsyene gıdınce bılgı verırım

X