pes etmeden devam!!!

Bugun sabah kahvaltim gayet hafif ve doyurucuydu resimde oldugu gibi :)
Arada 1 nescafe ictim
ogle 1 dolmalik biber 1 kase yogurt yedim
arada ince bir dilim kavun
aksamda 4 yemek kasigi kuru fasulye 4 yemek kasigi pirinc pilavi ve salata yedim
saat 9 gibide 2 tane kepekli buskuvi

Ogle saat 11 12 arasi spor yaptim
20 dk kosu bandi
20 dk bisiklet
50 mekik
150 bacak hareketi
150 kol hareketi
ısinma soguma derken bir baktim 1 saat olmus bileeee :)))))
birde 2 saat kadar guzelce evimi temizledim bence buda bi hareket bir tur spor cunku dusa zor attim kendimi :)))
Bence gayet verimli bir gundu
artik huzurla uyuyabilirim :)

Bugun sabah kahvaltim gayet hafif ve doyurucuydu resimde oldugu gibi :)
Arada 1 nescafe ictim
ogle 1 dolmalik biber 1 kase yogurt yedim
arada ince bir dilim kavun
aksamda 4 yemek kasigi kuru fasulye 4 yemek kasigi pirinc pilavi ve salata yedim
saat 9 gibide 2 tane kepekli buskuvi

Ogle saat 11 12 arasi spor yaptim
20 dk kosu bandi
20 dk bisiklet
50 mekik
150 bacak hareketi
150 kol hareketi
ısinma soguma derken bir baktim 1 saat olmus bileeee :)))))
birde 2 saat kadar guzelce evimi temizledim bence buda bi hareket bir tur spor cunku dusa zor attim kendimi :)))
Bence gayet verimli bir gundu
artik huzurla uyuyabilirim :)

Yapılan spora hayran kaldım!!! Pirinç pilavı yerine et ya da sebze yeseymişsin süper bi tablo çıkacakmış ortaya... Böyle de çok iyi...

uzunca bir zamandır yoktum.20 gündür köydeydik cenazemiz vardı zor günler geçirdik yani....
köyde internet vs olmadığı için hiç giremedim. tekrar gldim ve burdayım
diyet falan gitti...
aman geç olsunda napiimm sağlık yerinde olsun.
tabiki pes etmiş değilim.yarın yeni baştan başlıyorum.
henüz tartılmadım cesaretim yok. umarım cok almamışımdır.
yarın yeni bir ay başlıyor ve kaç kilo olursam olayım eylüle 2 basamaklı olarak girmek istiyorum sonrasındada devamı gelicek tabi.
2 gündür bişey yiyemedim midemde aşırı derecede bir yanma var dr a gitmem lazım ama o endoskopiye girme korkusu beni öldürüyor. gitmiyorum. yemek yiyemiyorum çok halsızım sadece biseyler içiyorum. içinde çok az dahi olsa yag varsa yediğimin midem mafffff ağrıdan duramıyorum. nasıl diyet yapıcam yemeden onuda bilmiyorum.
ama yesemde yemesemde buralarda olmalıyım istikrarlı olmalıyım pes etmemeliyim.

oleeeeeyyyyyyyyyyyyyyy bugün tartıldım veeeee 105.4
gitmeden önce 105.6 ydım
ne diyet ne spor yaptım ve kesin kilo almışımdır diye düşünüyordum. almamışımmmmm:) 200 gr gitmiş bile amanın nasılda mutlu oldum ben öyle :KK70: kesin 108 109 olmuşumdur diyordum.
yaniiiiii 1 ayda 5.5 kilo vermem lazım lazımki 99.9 olayım gariii 2 basamaklılara ineyimmmm
bunu başarabilirim yapabilirim :)

Slm ben de varım 01.01.2016 ya kadar hedefim 25 kilo vermek . Eşim beden eğitimi öğretmeni düşünün artık beni adamın bolca kası benim bolca yagim var :KK14: boyum 163 kilo bugün itibari ile 84.8 hadi yapalım şu işi.

Slm ben de varım 01.01.2016 ya kadar hedefim 25 kilo vermek . Eşim beden eğitimi öğretmeni düşünün artık beni adamın bolca kası benim bolca yagim var :KK14: boyum 163 kilo bugün itibari ile 84.8 hadi yapalım şu işi.
ayyy sen bide beni düşün 105.4 kilo ki u 40 kilo vermiş halim :KK43:
benimkide 80 kilo 185 kas yıgını adamda 1 gr yag yok sinir oluyorum yanına hiç yakışmıyorum o yüzden daha çok gaza geldim bende :)
bakalım canım neler olcak yeni sayfamızda ben genelde orda olucam ama bu kendi günlüğüm bunuda boşlamamam lazım :) haftalık kilolarımızı verelimde hesapladım ettim tablolarıda hazırladım koydum canım topiğimize bak istersen ordanda :)

Ben de 12kilo verdim. Devam bugün biraz kopugum istediğim şeyleri yiyemiyorum ona canım sikkin. Ama mantı yediğim hertürlü olurdum bu sefer olmadım bu de beni neselendirdi. Duygularımla yemeklerimi ayirabilecegim. Bu ciddi bir adım benim için

X