pes etmeden devam!!!

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
33
merhaba günlük
bu sana ilk kez yazışım...
çok uzun bir yolu neredeyse yarılamış bulunmaktayım.
ne ara ne zaman bu kadar kilo almıştım? 5kilo bir 5 daha bir 5 daha derken oldukmu 145 kilo....
2014 yazına yeni girmiştik yanımda yakışıklı fit eşimle denize gittim onun yanında kendimi okdar kötü hissettim ki anlatılamayacak bir his bu... işte ozaman içimdeki güzel kadın uyandı!! dedi artık dur durul yeme kendin için eşin için, kilodan dolayı olamayan olmamış bebeğin için !!! bende tam bir gaz başladım bu yola...
2015 yılbaşına geldiğimizde 125 kiloya inmiştim... marta kadar bir 5 kilo daha gitti.
martta 120 kilo ile tekrar bi sıkılaştırdım diyeti ve sporu, çünkü son zaman biraz salmıştım kendimi sporu aksatmaya başlamıştım...
2015 yazına 108 ile girdim.... geçen seneye göre çok daha iyiyim...ve seneye ciddi anlamda zayıf olmak istiyorum. ve başarıcamda bunuda biliyorum.. 1 aydır 108 kilodayım hiç vermedim şimdi son bir gazla yeniden başlıyorum sıkı programa. verebileceğimi biliyorum!!!çünkü başardım ve devam ediyorum. bu yolda yaşadıklarımı seninle paylaşmak istiyorum.çünkü her durduğumda seni tekrar tekrar okuyup motive olabileyim... umarım sizlerde yanımda olursunuz arkadaşlar desteğinize cidden ihtiyacım var ...

haziran 2014---145
ocak 2015 ---125
haziran 2015 ---108

1 temmuz ---108
1 ağustos --- 105.4

Son düzenleme:
şimdi sizlere dünden bahsetmek istiyorum. dün çok verimli bir gün yaşadım. hergün yataktan hertarafım ağrır bir şekilde uyanırdım ki son zamanlar günde 12 13 saat uyumaya başlamıştım sanıyorumki ağrılarım çok uyuduğum içindi :) dün sabahh 7.30da uyandım :) tüm ilaçlarımı içtim malum hipotiroid insülin direnci ve pko var. ve ben buna rağmen son zamanlarda hiç ilaç içmez olmuştum. tekrar başladım artık düzenli kullanmalıyım ve kontrollerimi aksatmamalıyım.
daha sonra kahvaltıııııı :)
1 bardak şekersiz çay, 1salataklık,2 domates , ucundan azıcık peynir(napayım sevmiyorum), ince 1 dilim salam, 3 zeytin ve 1dilim ekmek yedim :) bence iyi bir kahvaltıydı :)
derken günlük ev temizliği işine giriştim malum biz kadınların işleri hiç bitmiyorrrr sonra duşuma girip çıkıp hazırlandım. bir güzel kokoşlandım :) süslendim püslendim dışarı çıktım 2 saat dışarıda dolaştım hem faturaları yatırdım hemde evin bir kaç eksiğini aldım aslında amaç yürümekti yoksa işlerim 15 20 dk da biterdi. gezinir gibiden ziyade tempolu bir şekilde yürüdüm. dönüşte annemlere uğradım gitmiyorum diye tantanaları hiç bitmiyor çunku :) 1bardak çay içip 2adet büsküvi yedim öğle yemeğine saydım napiimmmm :) eve geldim tekrar bir duş faslı tekrar kokoşlanma nedeni içim rahat etmedi annemlere bile bu kadar sık giderken ki az gidiyorum 3 haftadır kayınvalidemlere gitmemek olmazdı :) eşimi aradım dedim ananlara git :) kalktım 20 dk daha yürüyüş ile kv gittim :) ay nasıl özlemişler kv ve kp :) hoppp bi akşam yemeği :)
1 tabak patates yemeği, 2 kaşık pirinç pilavı, 1kase cacık. pilav yediğim için ekmek yokkkkk :)
saat 9 gibide 2 parça karpuz:)
eve geldimmmm saat 11 gibi yattım ve huzurlu bir şekilde uyudum :) içimde yediğim yemeğin ağır olmamasından oluşan mutluluk , yaptığım sporun verdiği özgüven, ve aile ziyayetlerinin verdiği huzur vardı :)
dün gerçekten iyi bir gün geçirdim:)

bu arada bu benim sadece diyet günlüğüm olmayacak ciddi anlamda hayat günlüğüm olacak :) her günüm nasıl geçti neler yaptım hep seninle paylaşıcam canım günlüğümmmm:)

seneye burda başarı öykünü okuyacağım diye bi his doğdu içime

verdiğiniz kilo için öncelikle tebrik ederim sizi zaten ufak bir başarı öykünüz var ilerleyen zamanlarda tam olarak bir başarı öyküsü görürüz sizden

son 2 gün giremedim bilgisayara çünkü gezmelerdeydimmmm:) ama gezmelerdede beslenmeme dikkat ettim diyet dışına hiç çıkmadım :) diyetteyım demedim hiç kımseye bu sefer herkes başıma diyetisyen kesiliyor sonra başlıyorlarr aaa bundan 1 kaşık ye bundan yeme demeye. o yüzden midem rahatsız reflüm azdı yiyemiyorum şuan dedim.. boylelıkle atlattım:)
okdar kilo verdim ama sanki vermemişimde almışım gibi hala laf yapıyorlar ııııyyyykkkk sinir oluyorum:S bu insanları anlamıyorum :S
ama pes etmeden devammmmmmm !!!:))))

selam günlüğümmmmmmm bugün güzel bir pazartesiye merhaba dedimmm..bugün benim tartı günüm:)
veeee evet kilomu açıklıyorum 105.6 :))))) geçen ptesi 108di inanamıyorum yaaa :) çok yoğun bir hafta geçirdim ve sonuç -2.4 kilooooo :)))))

MERHABALAR BENDE 79 KİLOYUM 1.50 BOYUM VAR YANİ BENİM İÇİN FAZLA BENDE KENDİMİ EŞİMİN YANINA YAKIŞTIRMIYORUM VE COK ÜZÜLÜYORUM
BENDE BAŞALADIM BAKALIM HAYIRLISI SİZDEN DESTEK BEKLİYORUM ARKADAŞLAR KİLO VERDİĞİM ZAMAN BİLGİLENDİRİCEM SİZİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

Her zamann !
Hoşgeldin..

Yanindayiz canim hr zaman yeterki sen iste biz her zman yanindayiz korkma basaricaz

Rica ederim.
İnşallah bayramdan önce iki basamaklı olursunuz hiç olmadı yaklaşırsınız merakla bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Rica ederim.
İnşallah bayramdan önce iki basamaklı olursunuz hiç olmadı yaklaşırsınız merakla bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Insallah canim. Hepimiz ulassak su hedeflere insallahhhh ....bir gun insallah kk daki her kilolu bayan zayiflamis olur... su obeziteden bi kurulsak balik etliyede raziyiz :) Rabbim hepimize yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…