Perwoll Siyah Sihir Hakkında Tavsiye İstiyorum :)

kondu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
166
0
0
İstanbul
Reklamlarda sürekli görüyorum siyah giysilerin rengi solduğu zaman bu ürün onları eski haline getiriyormuş..ıçinizde deneyenler var mı? Gerçekten denildiği gibi mi yoksa para tuzağı mı? Eğer siyah yapıyorsa sonradan boyası akıyor mu? :1rolleyes:

Renkliler için olanı da varmış onu deneyen var mı arkadaşlar tavsiyelerinizi alayım kaydirigubbakcemile5

ben 6 ay öncesıne kadar sureklı kullanıyordum beğenerek ama hamıle kaldıktan sonra kokusuna tahammul edemedım
öyle renklerı solmus olanların rengını daha siyah yaptığını gormedım renklısınıde kullandım guzel kı yumusatıcı bıle kullanmaya gerek yok

iyice uçmuş siyahların rengini yerine getirmiyor belki fakat bundan sonraki siyahların renklerini koruyor kokusuda harika ben sürekli kullanıyorum tavsiye ederim.renklisini kullanmadım denemek istiyorum.

Benim bildiğim kadarıyla solan kıyafetleri siyah hale getirmiyor. Hiç öyle bir şey duymadım. Uzun zamandır kullanıyorum renkli çamaşırlarıma ve özellikle kokusundan çok memnunum. Tüm yumuşatıcılardan daha kalıcı kokusu var.

Back