perwoll kullanan var mı kızlar ?

Canim ben siyahlar icin olanini kullaniyorum memnunum. Biara beyazlar icinde aldim ama memnun kalmadim. Lekeleri cikarmadi.bende normal deterjana dondum.

bide bunu kullanırken yumusatıcıya gerek yok dedı kullanan arkadasım beyaz olanı baya bı kalıcı kokusu varmıs ole mı

ben renkliler için mavisini ve kazaklar için pembesini kullanıyorum çok memnunum güzel kokuyr ama ben yıne de yumusatıcı kullanıyorum...ama beyazını hiç denemedım beyazlarda toz deterjan daha iyi gibime geliyor...

bide bunu kullanırken yumusatıcıya gerek yok dedı kullanan arkadasım beyaz olanı baya bı kalıcı kokusu varmıs ole mı

bende çamaşırlarda kalıcı koku istiyorum.sırf bu yüzden denemek istiyorum

Ben siyahlar için olanını kullanıyorum.

Çok memnunum...Ayrıyeten yumuşatıcı da kullanıyorum.

Ön yıkama da yapıyorum.

Tavsiye ederim.

bende beyazlar için olanını alıyorum morarma yapmasın diye ön yıkama için toz deterjan ana yıkama için perwoll kullanıyorum gerçekten bembeyaz oluyor birde bingonun yumuşatıcısını tavsiye ediyorum kızlar mükemmel kokuyor ve 15 gün sonra bile elinize alınca kokusu üzerinde ne yumoş ne vernel böyle kalmıyordu

Bingonun yumuşatıcısını denemedim hiç vernel var bende pembesi ama kalıcı degıl çok az kaldı bitsin bingoyu alayım hangisini kullanıyorsun canım bingonun ?

Perwoll u çok öneriyorlardı beyazlar için olanını aldım yumuşatıcıyla denerim bende toz deterjan dan memnun degildim ön yıkama yapmama ragmen ıstedıgım gıbı bembeyaz olmuyordu renklıler ıcınde mavısını alcam.

X