Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar, aranızda perwoll kullananlarınız var mı? Ben de almayı düşünüyorum da acaba çamaşırların renklerini gerçekten koruyor mu? Önerilerinizi bekliyorum...
merhaba kızlar, aranızda perwoll kullananlarınız var mı? Ben de almayı düşünüyorum da acaba çamaşırların renklerini gerçekten koruyor mu? Önerilerinizi bekliyorum...
siyahlar , renkliler ve beyazlar için olmak üzere ürün çeşitliliğine sahip ürünler vaad ettiklerini sağlıyorlar. aralarından sadece beyazlar için olanı kullanmadım. Renkliler ve siyahlar için olan ürünleri kullanıyorum. Şöyle bir fayda sağlıyor. Normal şartlarda siyah veya diğer renklerdeki bluzlarınızı normal toz deterjanla yıkadığınızda 1-2 yıkama sonrası renginde solma sözkonusu oluyor.
Perwoll veya woolite gibi markaların ( diğer markalarda da bu tarz ürünler artık mevcut , onları henüz denemedim ) çıkarmış olduğu ürünlerle yıkadığımda kıyafetlerin rengini daha uzun süre koruduğunu gözlemledim.