Gelinlik Modelleri Pervin ilikçi mileny gelinlik modelleri

merhaba canım...sana şimdi fiyatla ilgili özelden mesaj atıyorum.

facebook taki sayfamızı beğenip bizden ürün alacak müşterilerimize %15 indirim uygulaması vardır :)ayrıca söz-nişan-düğün-kına için yapıcağınız hediyelik,nikah şekeri gibi tasarımlar ve aksesuarlarda da birlikte çalıştığımız yerden %25 indirim kazanıyorsunuz :)

Çok güzeell... Ben daha hiçbirşeyimi almadım.. Yarın Fatih'e gidebiliriz. Bakalım..

canım gecen facedende baktım haftaya insallah istanbula gelicem fiyat konusunda banada bı bilgi verirsen sevinirim:))

Merhaba
benimde 24-25 haziranda düğünüm var tesettürlü gelinlik fiyatlarıyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba
benimde 24-25 haziranda düğünüm var tesettürlü gelinlik fiyatlarıyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim

CAnım benimde 9 Haziran'da nisanim var nisanligim burda dikiliyor. Artık gide gele ben bile ezberledimm fiyatları gelenler diyor ki fiyatlarınız çok uygun cogu hasret e gidiyormuş hasrette çok pahalı sen git bı pervin hanımla görüş zaten kendisi çok sevecen bı Hanim eminim bütçene göre bir gelinlik bulursun. Kendisine kapalı ayrıca başörtü tasarımızda yapıyor :) Allah gönlüne göre versin tatlım mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…