Benimde nişanım olacak mart ayında acilen modelimi bulmalıyım diye düşünürken burda modelleri gördüm. Nişanlık fiyatları ne kadar aşağı yukarı öğrenebilir miyim? Yarın planımı değiştirip rotamı Fatih'e de kaydırabilirim.
Canım bende resimdeki gelinliğin toz pembesini nişanlık olarak diktirmeye karar verdim. Facebooktaki gelinlikleri gördüm dikişi olsun kalitesi olsun çok başarılı geldi hafta içi gelip bu model için fiyat alacağım inşallah pervin hanımla anlaşırız
facebook taki sayfamızı beğenip bizden ürün alacak müşterilerimize %15 indirim uygulaması vardır :)ayrıca söz-nişan-düğün-kına için yapıcağınız hediyelik,nikah şekeri gibi tasarımlar ve aksesuarlarda da birlikte çalıştığımız yerden %25 indirim kazanıyorsunuz :)
facebook taki sayfamızı beğenip bizden ürün alacak müşterilerimize %15 indirim uygulaması vardır :)ayrıca söz-nişan-düğün-kına için yapıcağınız hediyelik,nikah şekeri gibi tasarımlar ve aksesuarlarda da birlikte çalıştığımız yerden %25 indirim kazanıyorsunuz :)
CAnım benimde 9 Haziran'da nisanim var nisanligim burda dikiliyor. Artık gide gele ben bile ezberledimm fiyatları gelenler diyor ki fiyatlarınız çok uygun cogu hasret e gidiyormuş hasrette çok pahalı sen git bı pervin hanımla görüş zaten kendisi çok sevecen bı Hanim eminim bütçene göre bir gelinlik bulursun. Kendisine kapalı ayrıca başörtü tasarımızda yapıyor :) Allah gönlüne göre versin tatlım mutluluklar..