Gelinlik Modelleri Pervin ilikçi mileny gelinlik modelleri

en alttaki nişanlığa bayıldım ama nurdaki gelinliklerin üst kısımları çok hoşuma gitti altları düz tülden ben daha çok kat kat tüllü gelinliklerden hoşlanıyorum

en alttaki nişanlığa bayıldım ama nurdaki gelinliklerin üst kısımları çok hoşuma gitti altları düz tülden ben daha çok kat kat tüllü gelinliklerden hoşlanıyorum
teşekkür ederiz :) dediğin modellere bende bayılıyorum :) dediğin her model mevcut bunlar sadece bi kısmı yardımcı olabilceğim yerde yardımcı olmayı isterim :))

daha favorin olcak çok model var canım fatihe bekliyorumm :))

Önümüzdeki hafta da sınavlarım var canım yani bu pazar değil diğer pazar geleceğim nişanlık bakmaya :) bu pazar a ertelenen sınavları koymuşlar Tam olarak adres verebilir misin canım nerde bu mağaza?

Önümüzdeki hafta da sınavlarım var canım yani bu pazar değil diğer pazar geleceğim nişanlık bakmaya :) bu pazar a ertelenen sınavları koymuşlar Tam olarak adres verebilir misin canım nerde bu mağaza?

xxxxxxx..zaten gelinlikçilerin caddesi..ayrıca armine magazasının sırası kolaylıkla bulursun..pervin ilikçi mileny gelinlik ve türban tasarımı :) bekliyoruz sen süper bi şekilde sınavlarını ver de halledilir :)

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım çok teşekkür ederim :)

4. gelinlik çok hoş tatlım bana da fıyatını yazar mısın bı de arkası uzun mu

Selamun aleykum cnm. Dün akşam da baya baktım faceden pervin ilikçi türban tasarım ve mileny gelinliğe.
Adresini alacaktım vermişsin sağolasın.. Fatihe gitmem lazım acil çünkü nikahım Nisan ayında. Çok az kaldı.
Resimdeki kapalı gelinliği beğendim. Fiyatı nedir acaba? Tesettürlü gelinlik çeşitleri var mı? Fiyat aralığı nedir?
Bir de şunu sormak istiyorum.. Gelinlik ve gelin başı aynı yerde mi yapılıyor? Şimdiden çok teşekkür ederim..

merhaba tatlım özelden mesaj attım sana

Anladım canım.. Haftaya inşaAllah gelicem.. O gelinliğin açığını beğenmiştim. Kapalısını görünce çok hoşuma gitti..
Düşündüğüm daha farklı gelinlikler de var.. Denemeden belli olmaz.
İstediğim baş modeli de var. Gelinliğe göre ayarlanır umarım. Bakalım. Gelip görmem lazım. Netten bakmakla olmuyo..
Sağolasın.. : )

tabiki canım birebir üstünde görmek daha farklı oluyor başka modellerde var zaten onlarıda denersin haftafa..
türban modelinin de elinde resmi varsa getirirsin..
bişey değil..buarada bişey oldugunda feyse yada ordaki iletişim numarasından ulaşabilirsin :) ve ben pervin ilikçiniin kızıyım olurda ararsan yada gidersen adımı ver söyle :))

Son düzenleme:
Benimde nişanım olacak mart ayında acilen modelimi bulmalıyım diye düşünürken burda modelleri gördüm. Nişanlık fiyatları ne kadar aşağı yukarı öğrenebilir miyim? Yarın planımı değiştirip rotamı Fatih'e de kaydırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…