teşekkür ederiz :) dediğin modellere bende bayılıyorum :) dediğin her model mevcut bunlar sadece bi kısmı yardımcı olabilceğim yerde yardımcı olmayı isterim :))en alttaki nişanlığa bayıldım ama nurdaki gelinliklerin üst kısımları çok hoşuma gitti altları düz tülden ben daha çok kat kat tüllü gelinliklerden hoşlanıyorum
2. ve 4. gelinlik favorim :)
daha favorin olcak çok model var canım fatihe bekliyorumm :))
Önümüzdeki hafta da sınavlarım var canım yani bu pazar değil diğer pazar geleceğim nişanlık bakmaya :) bu pazar a ertelenen sınavları koymuşlarTam olarak adres verebilir misin canım nerde bu mağaza?
FEVZİ PAŞA CAD NO:94 FATİH CANIM..zaten gelinlikçilerin caddesi..ayrıca armine magazasının sırası kolaylıkla bulursun..pervin ilikçi mileny gelinlik ve türban tasarımı :) bekliyoruz sen süper bi şekilde sınavlarını ver de halledilir :)
2 ve 4 e bayıldım.... acaba ne civarda fiyatlar...Eki Görüntüle 338508
Eki Görüntüle 338507
Eki Görüntüle 338506
Eki Görüntüle 338505
Eki Görüntüle 338503
Eki Görüntüle 338501
Eki Görüntüle 338502
Eki Görüntüle 338504
bunlar modellerin sadece bir kısmı beğenceğinizi umuyorum :)
2 ve 4 e bayıldım.... acaba ne civarda fiyatlar...
4. gelinlik prenses olan :))tam bi gelinlik .
4. gelinlik çok hoş tatlım bana da fıyatını yazar mısın bı de arkası uzun mu
Selamun aleykum cnm. Dün akşam da baya baktım faceden pervin ilikçi türban tasarım ve mileny gelinliğe.
Adresini alacaktım vermişsin sağolasın.. Fatihe gitmem lazım acil çünkü nikahım Nisan ayında. Çok az kaldı.
Resimdeki kapalı gelinliği beğendim. Fiyatı nedir acaba? Tesettürlü gelinlik çeşitleri var mı? Fiyat aralığı nedir?
Bir de şunu sormak istiyorum.. Gelinlik ve gelin başı aynı yerde mi yapılıyor? Şimdiden çok teşekkür ederim..
Anladım canım.. Haftaya inşaAllah gelicem.. O gelinliğin açığını beğenmiştim. Kapalısını görünce çok hoşuma gitti..
Düşündüğüm daha farklı gelinlikler de var.. Denemeden belli olmaz.
İstediğim baş modeli de var. Gelinliğe göre ayarlanır umarım. Bakalım. Gelip görmem lazım. Netten bakmakla olmuyo..
Sağolasın.. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?