Pervin Dinçer Kampanyası Memnuniyetsizligi

demet25

😺😺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
639
231
Merhaba geçen ınstgramda gezinirken Pervin Dinçer’in mezoterapi ve Altın iğne kampanyasını gördüm. Daha önceleride kendilerine çok gitmişmişim olduğu için tercih ettim. Ama Altın iğneyi yaptırırken bir form imzalattılar Altın iğne yazmıyor ve makinasının altın iğne olmadığını belirttim.1. Seansımı aldım normalde ertesi günü bebek gibi bir cilt olması gerekirken ki tecrübelerim olduğu için cildimde iğne girişlerinde delikler oldu ve 1 haftada iyileşti. Altın iğne hem sıkılaştırma ve leke açan bir alettir. Ama leke ile ilgili bir sonuç göremediğimi söyledim. Sıkılaşma evet oldu memnun kalmadım ve 1 seansım daha var. 2. Aldığım paket Paris ışıltısı 10 gün sonra yapıldı. Hayatım boyunca o kadar işlem yaptırdım bu kadar acı duyduğum işlem olmadı. Rahatsızlığım birde ürünü gözümün önünde açılmayayışı gösterilmeyişi oldu. Bugün 4. Günüm ne parlaklık görüyorum ne hafif bir sıkılaşma suratım şiş duruyor ve sadece hafif bir aydınlanma o kadar malzemelerin gerçek olmadığını şeffaf olmadığını düşünüyorum. İndirimli diye fabrikasyona bu şekilde başlanılması hoş değil şeffaflık önemlidir. Tecrübemi paylaşayım dedim

X