canım ben gg den almıştım bir ara....
öyle çok aşırı parlaması yok ...ama perık kullanmak için ,öncelikle uzun saçların olmamalı ,çok bariz kabarık duruyor..kısa ve kulak altı saç boyu uygun olur sanırım peruk için ...
birde dikkatli kullanmak gerek ,dolaştımı birşeye benzemiyorlar...
sana tavsiyem ebay kullnıcı ise oradaki peruklara da bir bak...
yokmu yokmu ???
=)
70 lerde 80 lerde çok trend miş peruk takmak hemde gayet sıradanmış.. öyle bir moda akımı başlasın lütfen =)
Ben bizamanlar denemeiştim çılgın bir arkadaşım perukçuya girerek denemiş bende orda denemiştim sonra bitane beğendim aldım değişiklik olsun diye yoksa saçlarımda uzundu rengide güzeldi. Sonra bi iş toplantısı için izmire gitmem gerektiğinde denemiştim saçlarıma fön çektirmeye vakit bulamayınca. Saçım uzun olduğu için altında sıkı tepede balerin topuzu yapıp üstüne geçirmiştim. Bu şekilde saçım sanki 60-70 li yılların tepesi kabarık saçı varya hah tamam işte ona dönüşmüştü. Bence kullan pek kimse anlamamıştı peruk olduğunu ama çok parlamasın ve mümkünse bir beyaz saçı olsun içinde kafamda o peruğu gören kuaförüm acaip bozulmuştu nerde saçını boyattın diye sonra ben he he yok valla peruk demiştim :)
konuyu 2010 da açmışım sene 2012, bir peruk sahibi oldum =)) gg den aldım..şöyleki kafama şapkayı takıp cıkarsam dışarıya hic bişe belli olmaz ..ama şapkasız anca evde kullanılır..yani en azından ben cesaret edemedim dışarda takmaya ..her ne kadar kafa derisi görünümü verilmiş olsada perugun tepe bölgesine belli oluyor yinede ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?