• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
296
İstanbul
merhaba arkadaşlar
perukla ilgili konu göremedim ve merak ediyorum acaba aranızda hic peruk kullanan varmı ..benim sac rengim platin sarısı sacımın rengini degistiremiyorum cesaret edemiyorum ama arada degisiklik olsun istiyorum ve aklıma peruk almak geliyor.. gittigidiyorda çok orjinal peruklar buldum sitede çok dogal görünüyorlar..ama taktıgım zaman nasıl durur bilemiyorum cesaret edemiyorum ama etmek istiyorum :))) sarıdan başka renge dönersem biliyorum bu cok kısa bir süre olacak ve yine sarıya dönecegim saclarım cok yıpranıcak .sizlerin arasında hic peruk kullanmış veya halen kullanan varmı çok bariz belli oluyormu ???

yokmu yokmu ???
=)
70 lerde 80 lerde çok trend miş peruk takmak hemde gayet sıradanmış.. öyle bir moda akımı başlasın lütfen =)

canım ben gg den almıştım bir ara....
öyle çok aşırı parlaması yok ...ama perık kullanmak için ,öncelikle uzun saçların olmamalı ,çok bariz kabarık duruyor..kısa ve kulak altı saç boyu uygun olur sanırım peruk için ...
birde dikkatli kullanmak gerek ,dolaştımı birşeye benzemiyorlar...
sana tavsiyem ebay kullnıcı ise oradaki peruklara da bir bak...

ebay dan bir kaç örnek senin için ..gg de bunlardan yok ...
benim bile bunları görünce alasım var :))
bu arada fiatları daha uygun gg den 30 40 tl ye mal oluyor totalde kargo ile birlikte ....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben gg den almıştım bir ara....
öyle çok aşırı parlaması yok ...ama perık kullanmak için ,öncelikle uzun saçların olmamalı ,çok bariz kabarık duruyor..kısa ve kulak altı saç boyu uygun olur sanırım peruk için ...
birde dikkatli kullanmak gerek ,dolaştımı birşeye benzemiyorlar...
sana tavsiyem ebay kullnıcı ise oradaki peruklara da bir bak...

yaaaa .. ben kendi sacımızı toplayıp takabiliriz diye düsünüyordum..evt dolaştıgını duymuştum bende.... ona göre tedarikli davranılır çok problem olmaz.. çok teşekkür ediyorum ilgin icin cnm.. resimdeki peruklar çok hoş işte bu renklede bu modellerde benim begendiklerim.. şimdi son sitem cıkmıs tepe bölgesini saç derisi görünümde yapmışlar gg de gördüm bende .. ama fotolarla birebirmi işte orda duraksıyorum ..dedigini arastırıcam canım çok tesekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yokmu yokmu ???
=)
70 lerde 80 lerde çok trend miş peruk takmak hemde gayet sıradanmış.. öyle bir moda akımı başlasın lütfen =)

Canım benim sitelerden neden bakıyosun ki her taraf çıtçıtçı perukçu dolu gir birine denemek istiyorum de ve dene en az 7-8 tane deneyeceksin ki sana yakışan renege modele kara verebilesin.

Ben bizamanlar denemeiştim çılgın bir arkadaşım perukçuya girerek denemiş bende orda denemiştim sonra bitane beğendim aldım değişiklik olsun diye yoksa saçlarımda uzundu rengide güzeldi. Sonra bi iş toplantısı için izmire gitmem gerektiğinde denemiştim saçlarıma fön çektirmeye vakit bulamayınca. Saçım uzun olduğu için altında sıkı tepede balerin topuzu yapıp üstüne geçirmiştim. Bu şekilde saçım sanki 60-70 li yılların tepesi kabarık saçı varya hah tamam işte ona dönüşmüştü. Bence kullan pek kimse anlamamıştı peruk olduğunu ama çok parlamasın ve mümkünse bir beyaz saçı olsun içinde kafamda o peruğu gören kuaförüm acaip bozulmuştu nerde saçını boyattın diye sonra ben he he yok valla peruk demiştim :)

Ben bizamanlar denemeiştim çılgın bir arkadaşım perukçuya girerek denemiş bende orda denemiştim sonra bitane beğendim aldım değişiklik olsun diye yoksa saçlarımda uzundu rengide güzeldi. Sonra bi iş toplantısı için izmire gitmem gerektiğinde denemiştim saçlarıma fön çektirmeye vakit bulamayınca. Saçım uzun olduğu için altında sıkı tepede balerin topuzu yapıp üstüne geçirmiştim. Bu şekilde saçım sanki 60-70 li yılların tepesi kabarık saçı varya hah tamam işte ona dönüşmüştü. Bence kullan pek kimse anlamamıştı peruk olduğunu ama çok parlamasın ve mümkünse bir beyaz saçı olsun içinde kafamda o peruğu gören kuaförüm acaip bozulmuştu nerde saçını boyattın diye sonra ben he he yok valla peruk demiştim :)

kuaförün öyle dedigine göre anlamamış o anlamadıgına göre gayet doğal durmuş demekki sırnaşık şey ..sitedeki peruklardan perukcularda varmı bilmiyorum .özel bir perukcuya girmedim peruk bakmak icin ama vitrinlerine koyuyorlar ya hani onlar cok hosuma gitmemişti .. gitti gidiyordakiler amerikadan falan ithal diye yazıyor görünüşleri cok güzel geldi .. ondan şartlandım alırsam ordan alayım diye.. ama senin bana gidip bakabilirsin diyebilecegin bir perukcu var ise orayada gidip bakabilirim floransa'cım makbulede gecer hani sositososito

merhaba ben yaklaşık bir senedir peruk kullanıyrm harika bir şey oldugunu söylemeliyim tabiikide doğal saç olanlar tercihim günlük hayat için fakat ilgini çekicegini düşündğüm bir şey var o da Tül Peruk beyonce nin perukları gibi yanı inanılmaz güzel bir şey protez peruk değil ama ön kısmı tül istersen perugunu toplayabilirsin dagınık bir topuz bile oluyor ama tabiikide meleketimizde bu üründen yok sanırım googledan 'lace wig' diye arartırısan görüsün yurtdışında fiyatlarda daha ucuz eğer sizde bir bilgi edinirseniz sevinirim ben paylaşmak istedim
ebay.com da çeşitler çok fazla getirme imkanınız varsa siparşle terchnz o yönde olabilir

kaydirigubbakcemile5

:oklava:ya peruk gitti gidyora gelmiş hemde tül ama modeller az halbuki ebay.comda öyle kısa peruk modelleri varki şaşırdım hepside tül ve ucuzlar bizde pahalı o fbee

konuyu 2010 da açmışım sene 2012, bir peruk sahibi oldum =)) gg den aldım..şöyleki kafama şapkayı takıp cıkarsam dışarıya hic bişe belli olmaz ..ama şapkasız anca evde kullanılır..yani en azından ben cesaret edemedim dışarda takmaya ..her ne kadar kafa derisi görünümü verilmiş olsada perugun tepe bölgesine belli oluyor yinede ..

konuyu 2010 da açmışım sene 2012, bir peruk sahibi oldum =)) gg den aldım..şöyleki kafama şapkayı takıp cıkarsam dışarıya hic bişe belli olmaz ..ama şapkasız anca evde kullanılır..yani en azından ben cesaret edemedim dışarda takmaya ..her ne kadar kafa derisi görünümü verilmiş olsada perugun tepe bölgesine belli oluyor yinede ..

cnm o tepe deri bölgesi belli olmasın diye saç bandı taksan nasıl durur acaba?? cnm bi de nasıl bekledğn gibi mi geldi peruk???

peruk takmak ayıplancak birşey degil. toplum şartlanmasını geçelim artık ya herkes kendine baksın :))) ben seviorum abartılı çok şaşalı olmayan dogal peruklarıı

bende peruk kullanıyorum baya uzun bnmki karamel ve aralarında platin sarısı var ve hiç belli olmuyor peruk oldugu çokta memnunum tavsiye ederim :))

bende saçlarımı çok kısa kestirdim diye kullanıyorum hiç belli olmuyo kuaforler bıle anlamıyo ben solemezsım fındık kabuguna boyadım ama kendi saçlarımın yerını tutmuyo :(( saçımı toplamayı özledim peruga cok fazla degısıklık yapamıyorum hemen belli oluyo bıkıyo insan ne kadar dogal dursada bi anca uzasada kullanmasan artık

Back